RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Șandru și Munteanu au semnat cu Pandurii

/ 10 februarie 2015
Ambii jucători vin de la Fortuna Câmpina și au semnat pe trei ani și jumătate cu Pandurii, însă doar Bogdan Șandru va îmbrăca tricoul alb-albastru din această iarnă. 

vali-munteanu

Pandurii suferă în centrul defensivei, iar pentru a rezolva această problemă, oficialii gorjeni l-au semnat în această iarnă pe Nikola Vasiljevic, rezolvând ieri și transferul românului Bogdan Șandru. În ciuda celor doi apărători aduși, fosta vicecampioană a României mai așteaptă cel puțin un fundaș central la Târgu Jiu.

De asemenea, oltenii s-au înțeles pentru următorii trei ani și jumătate cu mijlocașul Valentin Munteanu (foto). Jucătorul de 25 de ani semnase în această iarnă cu Dinamo București, dar, din cauza unor probleme cu gruparea din Capitală, cele două părți au convenit pentru rezilierea contractului. Sosit de la Fortuna Câmpina, Munteanu nu va îmbrăca tricoul alb-albastru odată cu returul sezonului 2014-2015, ci va fi împrumutat de Pandurii Târgu Jiu la Academica Argeș până în vara anului curent.

Împrumutul lui Mihai Pintilii de la Al Hilal nu s-a perfectat, negocierile pentru acesta aflându-se în derulare.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.