RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor evolua pe „Municipal” și în retur

/ 5 februarie 2015
Lucrările de modernizare și extindere a Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu vor demara după 23 mai, dată pe care este programată ultima etapă a sezonului 2014/2015.

stadion-600x359

Pandurii au ocazia să evolueze în fața propriilor suporteri și în returul ediției 2014/2015. Acest lucru a fost pus sub semnul întrebării de-a lungul primei părți, deoarece întreg Complexul „Municipal” trebuia să intre într-un amplu proces de modernizare. Însă, în urma discuțiilor purtate de oficialii formației oltene cu reprezentanții Primăriei Târgu Jiu, lucrările vor demara după 23 mai, informează www.panduriics.ro. 23 mai este data când se va consuma ultima etapă a Ligii 1, sezonul 2014-2015, la capătul căruia vor retrograda nu mai puțin de șase echipe.

17 februarie-23 mai, perioada în care gorjenii vor încerca să avanseze în clasament și să bifeze, în premieră, calificarea în finala Cupei Ligii Adeplast.

Următorul joc pentru Pandurii Târgu Jiu pe teren propriu va avea loc pe 18 februarie, cu Dinamo București, în manșa tur a semi-finalelor Cupei Ligii Adeplast. Debutul returului se va consemna pe 22 februarie, tot la Târgu Jiu, împotriva celor de la CS U Craiova.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.