RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec pentru Pandurii în al doilea meci din Antalya

/ 31 ianuarie 2015
Pandurii a pierdut, scor 2-0 (1-0), meciul cu polonezii de la TS Podbeskidzie dipsutat în Antalya, pe unul dintre terenurile Complexului Mardan Sports.

jucatori panduriiEdi Iordănescu a început meciul în formula Stanca – Unguruşan, Elton, Vasiljevic, Grecu – Anton, Piţian – Buleică, Smrekar, Nicoară – Roman. Prima repriză a fost una în care polonezii au fost aproape de a deschide scorul încă din minutul 8, însă bara l-a salvat pe Stanca. Acesta n-a mai avut noroc şi la lovitura liberă executată de Dariusz Kołodziej de la circa 35 de metri, polonezul plasând mingea în vinclul porţii gorjene, Stanca fiind simplu spectator. În această primă repriză, Pandurii a fost în puţine rânduri aproape de a marca, cea mai importantă ocazie fiind semnată de Nicoară în minutul 33, şutul în diagonală al acestuia, din interiorul careului, trecând însă pe lângă poartă.

În partea a doua a meciului, Edi Iordănescu a făcut mai multe schimbări, păstrându-i pe teren din prima repriză doar pe cei doi fundaşi centrali, Elton şi Vasiljevic, pe Anton, care a fost eliminat în minutul 74 şi înlocuit de Horj, şi pe Smrekar, înlocuit şi el în minutul 72 cu Eric. În această formulă, Pandurii a fost mai activă, a pus mai multă presiune în jumătatea adversă şi a fost la un pas de egalare. Gorjenii au obţinut un penalti în minutul 70, însă Dan Nistor a executat slab, previzibil, în stânga portarului, iar Peskivic, acesta respingând în corner. Matulevicius a fost şi el într-o poziţie favorabilă, după o centrare a lui Brata în minutul 80, dar Peskovic a ieşit bine şi a luat faţa atacantului lituanian. Dacă Pandurii nu a reuşit să marcheze, au mai făcut-o polonezii, care au punctat decisiv în minutul 87 prin Piotr Malinowski la una dintre puţinele faze la care adversarii au ajuns în careul Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.