RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschet pentru viaţă!

/ 28 ianuarie 2015
În organizarea Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu şi a clubului Energia Târgu Jiu, luni, 2 februarie 2015, cu începere de la ora 20:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu va avea loc un eveniment baschetbalistic al cărui scop este unul caritabil.

lifePentru Mircea Simion, elev în clasa a VI-a – clasa de baschet – de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, pe parchetul Sălii Sporturilor vor lupta într-un meci demonstrativ Energia Târgu Jiu şi echipa Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu. Cele două echipe, dar şi spectatorii ce vor fi prezenţi vor lupta alături de Mircea Simion pentru a obţine victoria în lupta cu tumora fosei nazale (neuroblastom olfactiv), afecţiunea de care suferă tânărul baschetbalist.

Preţul unui bilet este de 20 de lei, însă rezultatul este cel mai importanta, acela de a strânge cât mai mulţi bani care să ajute în această novbilă cauză. Toate fondurile strânse cu prilejul acestui eveniment caritabil vor fi donate familiei lui Mircea Simion pentru achitarea cheltuielilor legate de tratamentul pe care acesta trebuie să-l urmeze.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.