RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Show baschetbalistic al Energiei cu liceenii de la „Tudor” – GALERIE FOTO

/ 19 decembrie 2011

Baschetbaliștii Energiei au participat luni seara la un antrenament cu public alături de elevii Colegiului National „Tudor Vladimirescu”.

Acțiunea, demarată de Viorel Velcea, s-a dovedit a fi una de succes, jucătorii Energiei au încantat spectatorii prin slam-dunkuri și aruncări de la mare distanță. Toți cei prezenți, atât cei care doar au privit, dar mai ales tinerii care au avut ocazia să evolueze alături de jucătorii preferați au apreciat initiațiva și speră ca aceasta să se repete. „A fost o acțiune reușită. Tinerii liceeni de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” au avut ocazia de a juca alături de idolii lor de la Energia și, pe alocuri, ceea ce a fost în sala de sport a semănat cu ceea ce făceau cei de la Harlem Globetrotters pentru că băieții au făcut show. Nu avem de gând să ne oprim aici, vom merge și în alte școli din Târgu Jiu, dar și în județ pentru că și tinerii din alte localități gorjene merită să participe la acțiuni de acest gen. Trebuie să avem grijă de acești tineri care îndrăgesc baschetul și au performanțe la nivel de juniorat pentru a nu-i pierde pe parcurs sau a-i vedea jucând doar pentru alte echipe, așa cum este cazul lui Claudiu Fometescu”, a declarat Viorel Velcea, inițiatorul acestui proiect pe cât de simplu pe atât de important pentru tinerii gorjeni.

Răzvan Paraschivu

Cristi Constantinescu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.