RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mulţumiţi de condiţiile de la Mardan

/ 27 ianuarie 2015
Pentru a doua oară consecutiv, pandurii au ales să meargă la Mardan Sports Hotel pentru a efectua stagiul de pregătire din Antalya, iar ceea ce au găsit acolo a confirmat faptul că alegerea făcută a fost una bună.

mardan sports„Echipa are programate două antrenamente pe zi, dimineaţa la 10:30 şi la 17:00. Starea terenurilor este impecabilă, condiţiile de masă sunt foarte bune, la fel şi cele de refacere. Avem condiţii foarte bune aici, la Mardan. Ştiam baza, am mai fost şi de aceea am şi ales să venim aici, chiar avem tot ce ne trebuie pentru a ne antrena în condiţii foarte bune, de odihnă, de masă, totul este OK”, a declarat preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu. Acesta spune că un aspect important al acestui cantonament este acela că echipa trebuie ferită de accidentări pentru ca startul părţii secunde a campionatului să găsească întregul lot apt din punct de vedere fizic: „Cel mai important lucru este să ne întoarcem cu jucătorii sănătoşi acasă”, a punctat oficialul târgujienilor.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.