RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Radu Stroescu: „Suntem mulţumiţi de jocul echipei, nu şi de rezultat!”

/ 4 februarie 2014

Energia a pierdut meciul de la Sibiu și a bătut pasul pe loc în lupta pentru un loc în play-off. Președintele secției de baschet, Radu Stroescu, spune însă că lupta nu este pierdută și speră la puncte importante pe care echipa sa le poate aduce din deplasare.

stroescu„Am jucat pe terenul liderului, o echipă care a început să joace foarte bine. Noi am arătat altă atitudine, suntem mulţumiţi, am fost acolo şi ne-am bătut, am încercat să scoatem maxim. Cei care au intrat pe teren au suplinit lipsa lui Djapa. Am pierdut la patru puncte într-un meci în care am avut şanse mici. Suntem mulţumiţi de jocul echipei, nu şi de rezultat”, a declarat Stroescu despre partida pierdută la Sibiu în fața celor de la CSU Atlassib, liderul la zi al campionatului. Acesta consideră că programul mai greu este un adversar în plus pentru echipa sa, dar șansele rămân intacte: „De la locul 4 la locul 10 este un echilibru. Dacă ne uităm pe meciurile care le vom avea, avem un program mai greu faţă de alte echipe cu care ne batem la play-off. Nu e nimic pierdut, la fel cum am pierdut acasă putem câştiga în deplasare. Avem şansa noastră, şi ne-o vom juca”.

Fără prea multe speranțe în folosirea lui Djapa în ceea ce a mai rămas din acest sezon, Energia trebuie să aducă un nou pivot și se pare că acesta va ajunge la Târgu Jiu în cursul zilei de miercuri. Dincolo de aducerea unui nou pivot, Stroescu nu exclude și alte modificări de structură a lotului: „O să mai fie schimbări. O să vină un jucător care o să ne ajute. O să mai fie schimbări şi dacă nu ne vedem de treaba noastră… Suntem mulţumiţi de jucători, dar aici avem de realizat un obiectiv. S-ar putea să plece vreun jucător. Sau nu… Ei să nu creadă că e vorba de vreo presiune pusă pe ei. Am făcut meciuri bune, am arătat că ne putem bate cu oricine şi trebuie să realizeze în continuare acest lucru”, a mai spus oficialul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.