RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Radu Stroescu: „În sfârşit, am făcut un joc bun la recuperări şi victoria e meritată!”

/ 22 octombrie 2013

Secundul Energiei, Radu Stroescu, este mulțumit după meciul de la Timișoara, câștigat de gorjeni în fața Timbei, considerând că adversara nu este una de neglijat având jucători atletici, buni, în lot.

stroescu            Stroescu spune că apărarea a fost mai bună decât în percedentele partide, iar plusul cel mai mare a fost cel de la capitolul recuperări: „Ne-am concentrat mai mult, nu am mai făcut greşeli, în sfârşit am făcut un joc bun la recuperări şi victoria e meritată. Putem spune că diferenţa s-a făcut la recuperări. În continuare am făcut nişte greşeli copilăreşti în apărare, dar am avut altă atitudine. Suntem pe un drum bun, în ultimul timp am lucrat mult pe apărare”, a mai spus antrenorul secund al Energiei.

În meciul cu Timba, Energia a jucat practic fără pivotul sârb Dalibor Djapa, cel care a fost folosit doar circa 4 minute, perioadă în care nu a avut nicio realizare. Stroescu a explicat că în cazul lui Djapa este vorba de o problemă medicală pe care speră să o depășească până la ora derby-ului cu SCM U Craiova de la finele săptămânii: „Djapa are nişte probleme la gamba piciorului drept. E o simplă contuzie. Va fi apt la jocul de sâmbătă cu Craiova”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.