RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Temelescu este mulțumit de condițiile oferite de organizatori Pandurilor

/ 16 ianuarie 2012

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, este de părere că terenurile de antrenament și celelalte condiții oferite echipei gorjene sunt superioare celor din anii trecuți.

„Avem la dispoziție terenuri de antrenament mult mai bune decât anul trecut și sunt condiții optime pentru a ne duce la bun sfârșit acest cantonament bazat în special pe pregătirea fizică. În cel de-al doilea stagiu, având în vedere că atunci vom juca și mai multe meciuri de verificare, ne vom muta într-un hotel mai micuț în care vom fi numai noi”, a declarat Viorel Temelescu, pentru site-ul oficial al Pandurilor, despre condițiile de care beneficiază gorjenii la Belek, în Antalya. Acesta a mai spus că programul de pregătire din acest stagiu va cuprinde și trei jocuri: „Vom disputa în acest stagiu trei jocuri de verificare, primul pe 21 ianuarie. Primele două adversare vor fi din Germania, iar ultimul meci îl vom juca în compania celor de la FK Baku”, a adăugat managerul general al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.