RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viorel Temelescu: “Grigoraş nu a riscat legat la ochi”

/ 2 iunie 2011

Promovarea tinerilor de la echipa a doua a fost făcută de Petre Grigoraş după ce a studiat foarte bine calităţile jucătorilor, dezvăluie managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu.

“Copii sunt monitorizaţi atât de Grigoraş cât şi de secunzii săi. Să ştiţi că Grigoraş nu a riscat legat la ochi când l-a băgat pe Rada la Timişoara sau pe cei care au intrat la Târgu Mureş şi s-au descurcat destul de bine. Grig, faţă de alţi antrenori, are răbdare şi doreşte să construiască. Alţi antrenori veneau şi cereau jucători X, Y, Z, jucători scumpi, cu experienţă, dar cu care nu am avut rezultatele pe care le voiam”, a declarat Viorel Temelescu. Oficialul Pandurilor a mai adăugat că locul lui Grigoraş este la Pandurii, o echipă care are răbdare şi-I oferă linişte pentru construirea unei echipe pentru viitor: “Grigoraş construieşte echipa pe gândirea lui de joc. Nu ar sta la echipe mari pentru că acolo se cer rezultate imediate. E greu să pui toate piesele pe tabla de şah. Nu lucrează sub presiune şi tensiune, iar acolo nu se are răbdare cu antrenorii. Câţi antrenori a schimbat Steaua anul acesta? Noi i-am cerut să facă treabă în timp, i-am oferit răbdarea de care are nevoie şi vom vedea rezultatele”. În schimbul răbdării acordate, conducerea Pandurilor aşteaptă rezultate asemănătoare celor culese acum de Oţelul după o muncă începută la Galaţi de Grigoraş: “Oare, Pandurii nu poate lua titlul ca Oţelul? Nu ştiu dacă Gaz Metan, echipă care s-a calificat în Europa League, are un lot mai valoros ca al nostru. Noi am plecat cu un handicap în tur când în 10 etape am strâns 6 puncte, iar asta nu ne-a ajutat prea mult. Obiectivul realist este o clasare pe locurile 5-10. În acest moment acolo ne e locul. Nu vreau să mai aud de evitarea retrogradării. Grig a luat copii lângă el, ei se maturizază, vor juca mai mult împreună şi cu o echipă de tineri localnici putem ajunge sus”, a mai declarat Viorel Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.