RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Principala problemă a Energiei, rotația scurtă de jucători, recunoscută de Cumpănașu

/ 26 ianuarie 2015
Echipa de baschet Energia Târgu Jiu nu traversează o perioadă bună, principalul motiv invocat de oficialii acesteia fiind oboseala acumulată de jucători pe parcursul a mai multor luni în care, alături de competițiile interne, au evoluat în EuroChallange.

cumpanasu

Într-o declarație acordată pentru un post de radio local, omul care, teoretic, ar trebui să se implice într-o anumită măsură la alcătuirea lotului de jucători, Dan Cumpănașu, nimeni altul decât președintele secției de baschet, a recunoscut că, rotația actuală a Energiei nu se ridică la nivelul competițiilor în care aceasta este angrenată. Randamentul câștigătoarea Cupei României în campionat a fost într-o evidentă scădere, datorită participării în EuroChallange. „Avem deplasări lungi de făcut, avem o bancă nu foarte lungă, posturi pe care nu avem dubluri, iar dacă avem, cu diferențe de valoare între jucători. Cu certitudine, această competiție a făcut ca obiectivele interne să nu mai aibă aceeași reușită ca și cum nu am fi participat în EuroChallange. Este destul de greu ca după 5000 de kilometri să călătorești la Timișoara, înapoi, și din nou acolo pentru îmbarcarea în avionul ce va duce echipa la Brindisi”, a spus Cumpănașu.

De-a lungul sezonului 2014-2015, din totalul de șapte jucători ce au luat pentru prima dată contact cu Târgu-Jiul, doar doi au confirmat așteptările, fiind vorba de Michal Kremen și Andreas Glyniadakis. Alți doi au și părăsit orașul lui Brâncusi, americanii Tony Woods și Larry Turner, în timp ce Frankie Sullivan și Marian Minea fac încă parte din lotul Enegiei, cu evoluții nesatisfăcătoare. Ultima achiziție, Tal Omer, nu a debutat încă pentru trupa gorjeană.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Felix spune:

    Domne cum sa i mai iei in 2015 interviu despre baschet acestui domn??????pana la urma el ce functie are..presedinte in nici un caz…..pqi cum sa si dea el cu parerea ce e bine si ce e rau????????nu avem rotatie ??????pai atunci vlaicu de ce are salariul 2200 de euro????????minea pt ce e platit cu 1300 de euro?????ce mai cauta baiatul ala in echipa…bratoloveanu sau cum il cheama???????la intrebarile astea sa raspunda magazionierul asta de Cumpanasu ….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.