RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tony Woods, principala țintă a Energiei

/ 20 iulie 2014
Echipa de baschet a Energiei se află în căutarea unui nou pivot după ce transferul americanului Marvin Jefferson a eșuat.

woodsDin câte se pare, Energia va căuta să ajungă la o înțelegere cu un alt american, Tony Woods, un pivot de 24 de ani și 2,11 m, jucător care a fost pe lista conducătorilor echipei gorjene și înainte de a se anunța transferul lui Jefferson. Woods a evoluat în sezonul trecut în Grecia, pentru Nea Kifisia, echipă care a terminat ultima edișie de campionat elenă pe locul 5, în play-off cedând cu 2-0 în fața celor de la PAOK. Woods a avut în sezonul trecut medii de 6,2 puncte și 4 recuperări în cele 28 de partide în care a fost trimis pe teren la Nea Kifisa jucând în medie aproape 17 minute pe meci.

Pivotul de 24 de ani ar fi la a doua echipă europeană din cariera sa, una în care a mai jucat doar în SUA. În NCAA a jucat două sezoane pentru Wake Forest și alte două pentru Oregon Ducks. Interesant este faptul că jucătorul, cândva o mare speranță pentru baschetul american, a avut un incident care s-a soldat cu o pauză de un an. Pe când evolua la Wake Forest, Woods a avut un conflict cu prietena sa în apartamentul în care locuiau împreună, incident care s-a soldat cu un proces. Woods a pledat atunci vinovat, a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunității și inclus într-un program de control al furiei. După un sezon de pauză, Woods a semnat cu echipa din Oregon, iar apoi a ajuns la Nea Kifisa, în Grecia.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.