RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Cumpănașu: „Avem răbdare cu Slobodan Nikolic”

/ 1 noiembrie 2011

Președintele secției de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănașu, spune că nu s-a luat în calcul o debarcare a tehnicianului echipei gorjene, acesta fiind apărat și de problemele de lot pe care le are.

„Avem răbdare cu Slobodan Nikolic, este antrenorul echipei. Știu că presa vrea știri de senzație, dar până acum n-am pus în discuție schimbarea lui. Echipa nu merge pentru că în momentul de față nu avem valoarea Asesoftului, cu atât mai mult cu cât n-am avut doi oameni din primul cinci. Echipa a jucat mult mai bine față de meciurile anterioare, ne-am apărat mai bine, dar am pierdut sub panou. Toată lumea a văzut că acolo suntem deficitari în momentul de față. Ce aș putea să schimb dacă am doi oameni indisponibili? Până nu-i vedem pe cei doi apți de joc nu putem schimba nimic”, a declarat Cumpănașu după primul meci pierdut de Energia pe propriul teren în acest campionat, 61-76 cu CSU Ploiești.

Președintele gorjenilor a mai declarat că Nikolic are, deocamdată, scaunul sigur la Energia, dar că viitorul poate aduce schimbări ale acestui statut dacă echipa nu va juca bine atunci când toți jucătorii vor fi apți: „În momentul de față nu ne-am gândit la schimbarea antrenorului, dar viitorul ne-ar putea duce și în situația în care ne vom gândi și la acest lucru dacă se va impune cândva acest lucru. Acest început de sezon a fost bun până să avem acești jucători accidentați. La Mediaș am făcut un joc bun, cu Miercurea Ciuc am făcut un joc bun. Steffel a forțat, dar nu a putut să joace. Echipa este decimată și asta trebuie să o înțeleagă oricine”, a mai spus Cumpănașu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

19 Comentarii până acum

  • FanFan La Tulipe spune:

    Bunicul meu avea o vorba adusa de pe front ,,DACA NU MURIM, ASA NE CHINUIM” In traducere libera(pt domnul Cumpanasu) atata timp cat il mai tineti pe Slobodan Nikolic la echipa o sa vedem acelasi baschet chinuit cu fiusu in rolul principal si cu ceilalti jucatori, oricat de buni ar fi,in roluri de figuranti.Chiar nu va dati seama domnule presedinte ca daca nu faceti o schimbare in afara de Iasi si Giurgiu(si aici am dubii) noi nu o sa mai batem pe nimeni.Chiar credeti ca atunci cand o sa intre Stefel si Mocanu o sa urle strategia si tactica in antrenor si nu-l mai baga pe fiusu si pe Oluici.Chiar nu va dati seama ca principala grija a antrenorului este sa-i dea minute lui fiusu indiferent cat de varza este si sa va ia banii(si daca stau sa ma gandesc bine familia Nikolic ia cam 25% din totalul salarilor).Noi sa stiti ca ne-am cam saturat de ei si nu as vrea sa asteptati sa ne saturam si de dumneavoastra.

    • ILoveEnergia spune:

      Oh tu informatule. Eu am surse sigure care mi-au spus ca familia Nikolic ia in jur de 50 % din totalul salariilor. Ce zici de asta?

  • doar eu spune:

    @FanFan La Tulipe : vor pleca atunci cand tu nu vei mai posta informatii din vestiarul echipei!sa-ti fie rusine! sportiv esti tu? daca mai postezi ceva, voi posta si eu numele tau adevarat si atunci vor vedea toti cine esti cu adevarat! testeaza-ma!

    • doarbaschet spune:

      Si care ar fi informatiile din vestiarul echipei? Chiar daca stii identitatea lui,el macar are caracter si posteaza mereu sub acelasi nick si nu ca altii de pe aici.Si daca ii spui numele ce realizezi,mai ales ca este posibil sa te inseli?

  • DANFAN spune:

    Pai nici nu e greu de ghicit cine e… Normal ca unul cu aspiratii de mare antrenor. Din respect pt echipa, nici eu nu pot sa-i dau numele! Pacat, odata chiar era un vestiar unit, nu existau yesmani si aplaudaci sau pupincuristi cu valoare de rezerve eterne!

  • FanFan la Tulipe spune:

    Scuze,acum am venit de la antrenament,nu am avut timp sa raspund.Si de ce ma rog nu mai avem un vestiar unit (te gandesti probabil cum erau acum 2 ani-ca o familie).Pai sa vedem ce s-a schimbat.Conducerea este aceeasi ,publicul tot ala . EXACT.S-A SCHIMBAT ANTRENORUL. Cred ca din punct de vedere profesional, Nikolici este peste fostii antrenori ai ENERGIEI . Dar se dovedeste ca asta nu este de ajuns .Eu cred ca mai important este caracterul antrenorului.Si tot din respect pt. echipa ma opresc aici…
    Chiar nu-ti dai seama ca publicul inca se mai hraneste cu spectacolul creat pe vremea lui Theo Evans.
    A, uitasem.Te rog sa nu spui cine sunt ca vede mama si nu ma mai lasa la antrenamente! Mersi mult.

  • Gigi Topor spune:

    Ce dreq aveti cu antrenorul nu stiu se chiunuie si el cu echipa s ao faca competitiva dar daca valore nu e nu ai pe cine sa te superii

    Daca as aveam 1 mil de para as cumpara toti jucatorii de pe youtube si m-as pune antrenor ,fara nici o surpriza am avea echipa de top 3.

    Daca nu sunt bani nu ai cu cine…

  • tehcsab spune:

    „Sa vina Theo Evans sa ne salveze”- O gluma mult prea proasta! Recunosc imi place spectacolul dar doar atunci cand echipa isi permite sa faca spectacol, e plina lumea asta de mingicari ce pot face tot felul de „ghidusii”, cu un salariu de maxim 1500 pe luna gasesti tot felul de mascarici care sa faca spectacol.Insa baschetul nu e circ cu maimute, e sport!…iar in sport conteaza rezultatele. In mod clar echipa actuala nu merge bine si sansele de a se inchega ceva bun cu actualul lot sunt destul de mici in momentul de fata, poate in iarna se vor face ceva schimbari in bine.Pe multi din cei care comenteaza pe aici ii pot compara cu nea Gigi…una doua schimba antrenorul.Nu antrenorul e marea buba acum, problema e legata de lot.Cum anul trecut a facut treaba buna si acum nu mai face?! Vina antrenorului e ca a acceptat aducerea unor jucatori ce nu sunt ceea ce trebuie echipei.Credeti ca Evans daca vine va face wodoo magic si echipa merge??! Eu zic ca nu!! Din punctul meu de vedere Evans e un mic golanas, si cand zic asta stiu ce vorbesc(colecta „comisioane” frumusele de la anumiti jucatori). „FanFan” ne vinde gogosi cu aroma de fund de Evans! Da, ce am spus mai inainte e o rautate,insa in cazul lui FanFan si a altor „ilustrii anonimi” se vede de la o posta ca il pupa in dos pe Evans. Continuati sa faceti asta si cu siguranta vom avea o premiera : „Primul american de culoare cu fundul alb imaculat”! Cati dintre cei cer schimbarea lui Nikolic stiu ce presupune asta din punct de vedere financiar?! Nu e chiar atat de simplu…nu e tiki taka barcelona, incetati sa mai fiti subiectivi si superficiali, haideti sa avem rabdare pana in iarna si apoi putem sa aruncam cu pietre in Nikolic. Nu ma intereseaza sa aflu cine este FanFan, insa as vrea sa stiu daca in vara a participat la adunarile de la stadion pentru sustinerea echipei?! Tot ce am scris mai sus reprezinta pareri personale, pe care mi le asum in totalitate! P.S. : Continuati sa sustineti echipa chiar si atunci cand lucrurile nu merg bine !!FORZA ENERGIA!!aaa…si daca o fi sa plece Nikolic mi-as dori sa vina un antrenor roman sau tot sarb!

    • FanFan La Tulipe spune:

      Daca ai incerca sa intelegi ce scriu ai vedea ca in niciun comentariu nu cer sa se intoarca Evans.Ba mai mult am recunoscut ca profesional Nikolic este peste Evans.E normal sa-i compar intre ei pt.ca altii nu am avut.Zici ca in sport conteaza rezultatele.In principiu ai dreptate si nu te contrazic,doar te completez.La bugetul nostru si la implicarea conducerii noastre la nivelul federatiei nu o sa avem niciodata rezultatele marilor echipe.Si atunci singurul lucru care ne ramane este placerea de a venii la sala (acasa si in deplasare) pt.spectacolul baschetbalistic atit in teren cit si in tribuna.Si exact asta incerc sa-ti explic.ACEST SPECTACOL MOARE INCET, INCET.Eu personal prefer sa vad ,,circul cu maimute” cum il numesti tu facut de Darby Trup sau Trim pt ca oricum nu o sa iesim campioni.
      Daca vreau schimbarea lui Nikolic nu o vreau pt. ca as fi convins ca alt antrenor ne-ar aduce titlul, o vreau pt ca sunt convins ca Nikolic nu poate oferi niciodata bucuria fanilor de a umple sala sporturilor din Tg-Jiu pt un shou baschetbalistic asa cum o facea Evans.Poate sunt egoist dar eu ca FAN asta vreau .Nu vreau titlul(pt ca stiu ca nu e posibil) vreau sa ma bucur impreuna cu ceilalti fani de spectacolul cu care ne obisnuise Evans.

      • ILoveEnergia spune:

        Hai sa iti spun eu ceva !! Pentru mine, ca fan, spectacolul este egal cu 0 daca nu este si voctorie !! Daca tu ai impresia ca lumea s-ar multumi sa vina la sala si sa vada doar spectacol si totusi sa luam bataie, te inseli !! 🙂

  • tehcsab spune:

    Nici tu nu ai inteles in totalitate ce a vrut sa zic atunci cand am spus ca baschetul nu e „circ cu maimute”…Darby nu e circar, tot spectacolul pe care il face Darby il face pentru ca isi permite,pentru ca este un adevarat jucator de baschet ce are cam tot ce ii trebuie. Spre deosebire de alti mingicari Darby stie si intelege jocul de baschet practicat in Europa, iar spectacolul facut de Darby e cu mult mai interesant decat cel facut de un mingicar ce poate sa faca cateva slam dunk-uri intr-un meci iar la final sa constati ca e zero pentru angrenajul echipei. La fel cum spui si tu, nici eu nu cred ca bugetul actual al echipei ne va permite vreodata sa castigam un titlu, plus ca avem mult de suferit si de pe urma conducerii. Actuala conducere are o mentalitate total nepotrivita, sunt total nepotriviti pentru ca nu au in spate niciun fel experienta baschetbalistica.Sincer nu cred ca ti-ar place sa avem 2-3 mingicari care sa faca tot felul de ghidusii si la final tot invinsi sa fim.Trim si Bigus au fost doi pivoti excelenti pentru campionatul nostru, problema e ca unul e mult prea scump pt noi iar celalalt a preferat sa stea alaturi de familie. Nicolik junior anul asta a cam dat-o in bara, e total deconectat de la joc. Cat despre cei doi americani adusi in vara prefer sa nu dezvolt ideea pentru ca nu merita, Giles e zero barat iar Fields trebuie sa inteleag mai bine jocul de echipa si stilul de joc din Europa!Referitor la afirmatia ta cum ca ” vreau sa ma bucur impreuna cu ceilalti fani de spectacolul cu care ne obisnuise Evans” vreau sa fac o remarca : pentru multi din sala doar spectacolul conteaza si asta rezulta din simplul fapt ca nu intelg baschetul asa cum trebuie, nu de putine ori mi-a fost dat sa aud tot felul de discutii stupide privind pozitia unui jucator, acordarea unor faulturi, greseli de joc, etc. Noi in Tg-jiu nu am avut o cultura baschetbalistica si asta se vede, pentru ca asa cum spui chiar tu lumea doreste spectacolul facut de Evans pentru ca asta au vazut pentru prima oara!! E sper ca aceasta echipa sa reziste cel putin 10 ani de aici inainte si atunci publicul va avea o alta calitate si mentalitate. Parerea mea : mai intai ne organizam ca echipa si practicam un baschet eficient si apoi facem si spectacol! P.S. : nu mai e mult si echipele de top vor incepe sa umble la arbitrii si asta e in defavoarea noastra!

    • doarbaschet spune:

      Nu scrii tu mai bine o carte despre baschet pentru voi cunoscatorii si astfel,ii scutesti pe ceilalti, necunoscatorii care n-au mai vazut baschet pana la Theo,de minunatele tale comentarii?

  • corabia spune:

    Hai Energia!! Fain meciul cu Timisoara! Si mi-au placut si comentatorii pentru ca au avut cuvinte frumoase la adresa noastra inca de la inceputul meciului! E foarte placut cand mai vezi si auzi lucruri bune despre echipa! Deci in continuare : Hai Energia!

  • tes spune:

    pentru cei care il sustin pe slobodan sa-i urmareasca comportamentul; este un antrenor care intretine o stare de tensiune la echipa. Nu ne trebuie asa ceva. Cum isi permite sa loveasca jucatorii?(interesati-va de cum a lovit trei jucatori romani la Timisoara)Mai bine un antrenor mai putin tehnic dar cu mai mult bun simt.

  • tes spune:

    pentru techsab: daca evans era un „mic golanas” atunci nikolici este un „golan”

  • tes spune:

    tot pentru techsab:cred ca tu esti un tehnician in baschet, vad ca vorbesti de „organizare ca echipa”, etc. Daca esti prieten cu nikolici junior poate ii spui sa nu mai arunce la cos, exact cu aceste cuvinte pentru ca ce face el sunt chiar „aruncari” de minge.Da, vreau spectacolul care era pe vremea lui Evans, chiar si cu un antrenor roman dar fara sirbi.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.