RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cumpănașu, îngrijorat de jocul Energiei

/ 17 decembrie 2014
Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănaşu, nu vede cu ochi buni această scădere de formă a echipei şi este extrem de îngrijorat după ce echipa gorjeană a pierdut la diferenţe foarte mari ultimele două jocuri, cel din campionat de la Cluj şi acest meci cu Lukoil Sofia.

cumpanasuCumpănaşu cere explicaţii antrenorului şi atenţionează că Energia trebuie să câştige ultimele două meciuri din acest an, în deplasare la Târgu Mureş şi acasă cu Gaz Metan Mediaş, pentru a nu ieşi din obiectivul impus pentru acest sezon: „Jocul echipei la Sofia m-a dezamăgit. Nu știu ce se întâmplă, vom face o analiză. Ultimele două meciuri au fost foarte slabe. Poate fi vorba de oboseala, a cântărit și lipsa lui Kremen. Vom vedea. Asta este, când joci în Europa trebuie să te bați. Și adversarii au călătorit, au fost în Ungaria, la Tartu, au jucat în campionat. Și Clujul a jucat în cupele europene, poate au avut deplasări mai lungi și ne-au umilit. În momentul acesta e greu. Trebuie analizat. Teamă nu mi-a fost la 24 de puncte pentru că mai era timp puțin de jucat. Diferența estre enormă, aștept un raport de la antrenor. Toate competițiile sunt importante, iar dacă vom pierde următoarele două meciuri ieșim din obiectivul din campionat”, a declarat preşedintele echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • sarpe spune:

    daca a ajuns si cumpanasu sa si dea cu parerea ce jucatori sunt buni si care sunt rai inseamna ca e dezastru la clubul asta…Cumpanasu asteapta un raport de la antrenor????????pai cand vreodata antrenorul care are mana libera la echipa asta o sa i dea explicatii lu cumpanasu care nu a inteles ,nu intelege si nici n o sa inteleaga vreodata in viata asta fenomenul asta???si oricum el e un soldat care executa ordine de la altii…..macar sa taca dracu din gura si sa nu mai faca pe seful cand el e sluga slugilor….

  • Felix spune:

    Cumpanasul face si el pe cunoscatorul.:)))))))voi cei care conduceti la clubul asta…si acum ma refer la cei cate chiar conduc si iau decizii , trezitiva…..handbalul e in groapa…baschetul urmeaza….cum puteti sa fiti reprezentati de presedinti de genul Specimenului din poza?!!!!:))))bine nici la handbal nu sunteti departe…..sa va mai aduc aminte ca anul asta ati avut la dispozitie cele mai mari bugete ?????sa va aduc aminte ca turner si sulivan sunt niste transferuri extrem de proaste oe niste salarii destul de mari daca nu mari?!!!sa va aduc aminte ca echipa fara Darby a mers foarte bine si acum de cand a revenit pierdem la cel putin 20 de p diferentza….sa va aduc aminte ca v ati batut joc si va bateti joc in continuare de niste juniori fff buni pe care ii tineti la divizia b unde e bataie de joc ce se intampla?!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.