RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Puteți salva o viață!

/ 20 ianuarie 2015
Marinko Kekezovic trece prin momente dificile după ce soţia sa a fost diagnosticată cu o boală gravă la finalul anului trecut.

tribuna salaConducerea clubului gorjean i-a înţeles problemele şi i-a permis să meargă acasă. În timp ce acum soţia sa continuă un tratament extrem de costisitor recomandat de medici din Germania şi care pare a da rezultate, Kekezovic a revenit acum la Târgu Jiu, iar conducerea Energiei doreşte să-şi arate sprijinul pentru jucător oferindu-i toate încasările pe care clubul le va face la meciurile de handbal până la finalul sezonului cu scopul de a pune umărul la salvarea unei vieţi!

Aşadar, toţi iubitorii de handbal, fani ai Energiei, sunt invitaţi să vină în număr cât mai mare la meciurile echipei favorite, în acest fel vor ajuta de două ori. O dată contribuind la strângerea unor fonduri pentru salvarea unei vieţi, a doua oară oferind Energiei sprijinul în lupta pe care o duce în campionat, acolo unde are nevoie de o susţinere cât mai puternică pentru evitarea retrogradării.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.