RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides recunoaște: „Turner are șanse minime să continue aici”

/ 22 decembrie 2014

Energia are mâine ultimul test din 2014, pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

IMG_3232

Partida din etapa a XIII-a a LNBM ar putea fi ultima pentru Larry Turner la Târgu Jiu. În urma evoluțiilor avute de jucătorul de peste ocean în maioul câștigătoarei Cupei României, decizia de a se renunța la serviciile acestuia este una cât se poate de firească. Antonis Constantinides a recunoscut, într-o declarație acordată după înfrângerea drastică suferită la Târgu Mureș, că se caută deja un alt pivot pentru înlocuirea americanului: „Am piedut acum deja 2 meciuri în deplasare din campionat și va trebuie să recuperăm… Este evident că partida cu Mediașul este una aproape capitală. Pentru a termina turul în primele șase poziții, iar de la anul să începem de acolo. Obiectivul este să terminăm sezonul pe locul IV. Deocamdată, suntem în obiectiv… Sper ca pauza de iarnă să ne prindă bine, e un interval de timp în care jucătorii se vor putea recupera fizic. În plus, am mai putea face ceva schimbări la echipă. Mai ales legat de poziția 5, deja nu mai este un secret, Turner are șanse minime să continue aici, sper să găsim ceva mai bun în această iarnă”, a spus tehnicianul cipriot.

Ultimul joc din turul de campionat va debuta mâine, ora 19:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Suporterii Energiei sunt așteptati la meci cu câte o jucărie de pluș care urmează să ajungă la copiii cu probleme sau fără familii, în prag de sărbători.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Felix spune:

    E bine ca ne mintim frumos cu obiectivul de a termina in primele 4……la ce meciuri o sa avem in tur si faptul ca avem si dubla cu sibiu si inca cel putin 6 meciuri in eurochalenge e cam greu sa prindem primele 8…asta daca suntem putini realisti ..dar daca ne place sa ne mingim crumos credem ca o sa terminam in primele 4…..la cum joaca echipa mi e greu sa cred asta….pai sluga slugilor cumpanasu care se pricepe foarte bine pa baschet zicea ca turner asta e jucator de nba….acum gata????il dam afara???macar sa i explice cineva de ce pleaca si ce fel de jucator e ca sigur e confuz si acum……dar oricum nu l baga in seama nimeni pe el cand se schimba ceva pe la echipa……..hai energia..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.