RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Turner continuă evoluțiile dezolante

/ 19 decembrie 2014

Americanul a picat din nou în capcana greșelilor personale, fiind doar un simplu jalon pentru pivoții echipei adverse.

22_7_59_937

După calificarea în fazele superioare ale competiției FIBA EuroChallange, dezamăgirile încep să curgă pe bandă rulantă pentru formația pregătită de cipriotul Antonis Constantinides. Energia a cedat și la Târgu Mureș, la capătul unei încleștări în care a fost net inferioară adversarei. Printre multiplele deziluzii și carențe arătate de câștigătoarea Cupei României în Ardeal, Larry Turner a fost din nou cel mai slab jucător din tabăra gorjeană, aportul său la poziția 5 fiind ca și inexistent. Americanul s-a lăsat măturat de pivoții mureșenilor, iar, așa cum ne-a obișnuit, acesta a comis extrem de rapid patru greșeli personale. Cu chiu, cu vai, spre finalul meciului, când soarta Energiei era pecetluită, Turner a fost reintrodus pe parchet, ocazie cu care a și marcat o liberă, reușind alte 2 recuperări.

Jucătorul de peste ocean s-a antrenat în trecut alături de vedete precum Kobe Bryant sau Derek Fisher, dar, în ciuda acestui fapt și a vârstei de 32 de ani, experiența nu poate fi remarcată în partidele disputate până acum în maioul Energiei Târgu Jiu.

Este limpede faptul că, pentru a-și duce la bun sfârșit munca începută la startul sezonului competițional 2014-2015, Energia va trebui să renunțe rapid la serviciile americanului Larry Turner, în favoarea unui pivot solid, ce își poate sprijini cu adevărat coechipierii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.