RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nemanja Milosevic continuă alături de Energia

/ 26 iunie 2014
Între conducerea clubului şi sportiv s-a parafat o nouă înţelegere valabilă pentru următorul sezon.

11_4_5_560

Nemanja Milosevic şi-a prelungit contractul cu Energia Rovinari, potrivit unui comunicat emis de clubul gorjean. Muntegreanul a fost adus la Târgu Jiu de Florin Nini, odată cu accidentarea lui Dalibor Djapa. Acesta a bifat 13 jocuri în Liga Naţională de Baschet Masculin, fiind principalul recuperator al echipei sale (9.9 recuperări/partidă).

Milosevic a pus umărul serios la cupa câştigată de formaţia din oraşul lui Brâncuşi, de aceea sportivul de 27 de ani va avea posibilitatea de a debuta alături de Energia în EuroChallnge.

În acelaşi comunicat de presă, secţia de baschet a clubului a dezvăluit faptul că, în prezent, Energia se află în negocieri avansate cu alţi patru baschetbalişti.

Reunirea lotului în vederea abordării noului campionat va avea loc pe 15 august.

www.sportingorj.ro
Comentează!

15 Comentarii până acum

  • sarpe spune:

    buna miscare dar…..se tot vb pe la colturi ca cele doua simboluri ale sportului gorjean si de ce nu ale sportului romanesc (darby si troupe)au inceput sa creasca preturile salariilor care le vor la energia…e normal au simtit prostimea oamenilor si profita de ea….milosevic a fost ofertat de cluj si de oradea dar energia i a facut o oferta de nerefuzat(aproape dublu decat a avut sezonul trecut)..conducatorii sunt obligati sa dea niste salarii exorbitante acum ,orgoliile fiind prea mari….sper sa mai ramana niste bani sa mai faca niste transferuri ….sa vedem ce jucatori ne mai aduc troupe si darby …antrenorul asta sa nu creada ca in romania e un campionat cu 6 echipe in care doar o echipa jumate sa bate la titlu……oricum e rusine mare cum o mana de oameni cum sunt,,, prichindeii” astia de la APRILIA pot sa influenteze soarta unei echipe …rusine …hai energia..

  • valer spune:

    Bine ai revenit, Nemanja ! Sper sa revina si ceilalti, sa pastram nucleul echipei de anul trecut.Cat despre salarii…stiti pe cineva care nu cere mai mult ? Si nu numai in sport…Se negociaza si se da un verdict, da sau nu…Pe de alta parte, cred ca e normal sa ceara ceva mai mult, s-a realizat o performanta, se merge intr-o cupa europeana…Performanta trebuie platita, nu ?

  • @reptile srl spune:

    Sange rece,creier cat sa incapa???A se lua in considerare doar in cazul marochinariei…Sunt mai multi suporteri care si-au dorit continuitate in echipa ptr.cei care au aratat ceva pe teren.Cei de la Aprilia, nu puteau sa spele creierele celor care doresc ca echipa sa se intareasca(specific ca nu am nici o legatura cu ei)nu sa decada.Nu este timp ptr.experiente,ptr.intariri da.Sssssssssssss!

  • klauss spune:

    De ce crezi ca a fost ofertat de Cluj si Oradea(locul 3 si locul 2) ? …de ce crezi ca i se mai spune si Mister Double-Double ?… da preferatii tai Stroescu si Raut au avut ochi pentru Tudosa, Vlaicu si Aktas, cu ei aveau de gand sa duca Energia pe culmi inalte si sa castige campionatul…
    Cat despre salariul lui Darby, te-ai gandit ca poate il merita ? asa zbuciumat cum a fost sezonul trecut, cu multe transferuri ratate (Keerles, Kakaroudis, Reinke, Aktas, Tudosa, Vlaicu), cu antrenor slab(adus de public, de jucatori sau de Raut+Stroescu ??? ca nu mai tin minte ), Energia a strans 41 de puncte la 4 puncte de locul 2(CSM Oradea – 45)… meciurile cu Asesoft si Tg-Mures pierdute in ultimele/ultima secunda plus cel de acasa cu Clujul si cele de la Pitesti si Craiova si aveam si noi fix 46 de puncte…in meciurile astea Darby a avut 17/22/18/23/19 fiind de fiecare data in primii 3 oameni ai meciului…De asemenea, Darby, asa slab cum il vezi tu este pe locul 9 ca medie de puncte in campionat, in conditiile in care in dubla cu Farul a jucat doar 12 minute si doar si-a stricat media de puncte, daca ar fi fost folosit mai mult sigur intra in primii 5 din LNB.
    Despre Troupe este o alta poveste… :D, dar poate cu noul antrenor va creste in joc…

  • sarpe spune:

    oricare ai fi din pufuleti KLAUS in toate meciurile care le ai amintit mai sus Darby a avut ocazia sa castige meciurile….dar,ca un jucator de decizie bun a gafat in toate meciurile….treaba asta ce ne spune???????sa i dam toti banii din lume…..daca antrenorul a fost slab si echipa a fost prost facuta anul trecut de ce se doreste pastrarea nucleului????milosevic (fara jazvin care stia cum sa vb cu el) intre atatia americani n o sa joace nimic,(ne ia banii cu zambetul pe buze)si meritam asta …..daca voi,facatori de pufuleti,credeti ca sportul e asa de usor de inteles,si aici vb despre baschet.inseamna ca nu ne mai trebuie nici antrenor nici manageri nici presedinti…..PROPUN CA MINGEA DE BASCHET SA FIE FACUTA DIN PUFULETI(cu sare)……..halal de echipa pe care venim atatia oameni la sala SA o sustinem daca deciziile importante le ia acest TIRCA…..oare toti oameni care vin la sala gandesc la fel ca voi???,,poate o sa aveti niste surprize sa fiti doar voi in tribune sa l aplaudati pe darby atunci cand da 30 de puncte(dar echipa pierde) ..a vedem atunci ce o sa faceti voi ?!!!CUNOSCATORI DE BASCHET SI FACATORI DE PUFULETI..

    • monel spune:

      Băi Șarpe, lasă-ne!!! Ești așa negru în cerul gurii și la suflet că ești de-a dreptul jalnic!!!!Nu mai murdări atmosfera din jurul echipei!!! Zău, lasă-neeeee!

  • yo spune:

    E absolut clar ca Troupe o sa ramana. Doar nu a adus el antrenor si o sa-l lase pe-afara:)) Problema nu e aici, ca nu e jucator rau…dar sa ne intelegem : o echipa nu sta nici in Darby si nici in Troupe. Sunt atatia jucatori care joaca mai bine decat ei, se gasesc si altii…daca vor prea multi bani…sa le fie de bine! Altii! Noi le facem statuie lor iar pe ei nu ii intereseaza decat banii, prea ii tinem in puf pe strainii astia care atunci cand nu au avut alta echipa (de ce nu e ofertat Darby de alte echipe de la noi daca e atat de bun?) tot la noi s-au intors ca stiau ca e siguranta. Acum ar trebui sa ne intereseze jucatori de Eurochallenge, nu cu care sa speram ca mai facem o surpriza. Avem mare nevoie de un PIVOT bun, inca un fundas care sa poata sa joace si extrema ca doar nu stam doar in Watson. Cu un pic de creier se rezolva toate! HAI ENERGIA!

  • valer spune:

    @yo : asa, de curiozitate…de unde afli ce jucator e ofertat si de catre cine ? …ca vad ca sunt multi cunoscatori ai culiselor pe aici…sau vorbiti ca sa va aflati in treaba…vad ca ai o atitudine de atotstiutor …,,sunt atatia jucatori care joaca mai bine ca ei”…ok…spune-ne si noua vreo 2-3, dar sa ne spui si la ce bani, sa ne demonstrezi ca cer mai putin decat Darby si Troupe…

  • yo spune:

    de ce ne raportam la jucatorii de aici din tara, sunt atatia jucatori pe-afara care joaca. Cei din Oradea nu cred ca le-au dat foarte multi bani jucatorilor pe care i-au avut, de-asta au si plecat din ei acum pe la echipe care le-au crescut simtitor salariul…un pic de cap si minte deschisa si ne descurcam…nu e vorba de atotstiutor, e vorba ca sunt foarte multi jucatori buni, nu e capatul lumii la darby si troupe. Daca cineva il oferta pe darby, se afla…nu era tinut secret ca jucatorul e liber de contract momentan…dar nimeni nu-l vrea pentru ca a dovedit de 2 ori ca doar unde i se dau lui toate mingile poate juca.

    • lc2010 spune:

      nu mai vorbiti daca nu stiti… darby a fost ofertat de steaua 🙂

    • klauss spune:

      Iti dau alt exemplu : Djapa
      In saptamana imediat urmatoare, la un bancomat in fata mea Vlaicu si Djapa stateau de vorba, printre altele :
      ” If they give me the same money i go to Stiaua”… da, la Stiaua, dupa ce Energia i-a platit salariul jumatate de an fara sa joace, cat timp a fost accidentat…
      Acum te intreb eu, daca unul ca Djapa care venea dupa o accidentare urata s-au gasit echipe sa-l vrea,pentru unul dintre cei mai buni jucatori din campionatul intern crezi ca nu exista oferte ?

  • valer spune:

    Teoretic, an de an gasesti jucatori noi, buni, mai ieftini…In fiecare an…Si atunci cum formezi o echipa ? Schimbandu-i anual ?! Imi mentin opinia- trebuie pastrat nucleul de jucatori de anul trecut.Din primii 7-8 de anul trecut, personal consider ca nici unul nu si-a atins limitele baschetbalistice sau fizice. Mai este mult pana acolo. Repet,ma refer la primii 7-8.

    • a fan spune:

      Ai mare dreptate in chestia cu nucleul de jucatori ! Jucatori buni si ieftini se gasesc, dar daca schimbi an de an 10-11 jucatori risti sa ratezi de fiecare data obiectivul..Asa daca pastrezi 7-8 jucatori buni si mai aduci ceva imbunatatiri in fiecare an, e imposibil sa nu cresti in joc…E foarte bine ca a fost pastrat Milosevic, in opinia mea cel mai bun transfer din ultimii 2 ani..acum daca putem aduce un pivot bun si un combo-guard ar fi perfect

  • valer spune:

    @yo : in ce-l priveste pe Darby, daca a fost sau este ofertat de alte echipe, te asigur ca gresesti…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.