RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nemanja Milosevic, înlocuitor pentru Djapa la Energia – VIDEO

/ 5 februarie 2014

Energia Rovinari a adus deja un alt pivot pentru a compensa pierderea lui Dalibor Djapa, cel ales fiind muntenegreanul Nemanja Milosevic.

detaliu cos 1Jucătorul a ajuns deja la Târgu Jiu și a efectuat un antrenament alături de noii săi colegi, președintele clubului Energia, Laurențiu Răuț, sperând ca până la ora meciului cu Timba să se rezolve și legitimarea sa: „Ne-am înțeles cu un jucător pentru pozițiile 4-5, el este Nemanja Miloșevic, jucător cu care sperăm să ne atingem obiectivul. Deocamdată avem doar o înțelegere verbală, dar sperăm să semnăm și un contract cu el. Avem nevoie de un jucător pe această poziție după accidentarea lui Djapa și este scos din joc pentru cel puțin două luni. Noi am depus deja actele și sperăm ca sâmbătă să poată debuta Miloșevic, în meciul cu Timba. Sperăm să nu avem surprize cu actele, dacă va ajunge la timp cartea verde, atunci el va juca în meciul cu Timba. Dacă nu, atunci cu siguranță la meciul de la Craiova. Va semna până în vară și, în funcție de aportul adus, vom vedea dacă vom semna în continuare cu el sau nu”, a declarat Răuț.

Nemanja Milosevic a evoluat ultima dată în Spania, la Burgos, are 27 de ani, 204 cm și 111 kg. Pivotul muntenegrean a mai evoluat în țara sa pentru Buducnost, KK Podgorica și Mornar Bar, iar în Bulgaria pentru Tundja Yambol.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.