RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pus ochii pe un pivot de 2,14 m – VIDEO

/ 5 septembrie 2013

După despărțirea prematură de Albijanic, Energia Rovinari are nevoie de un pivot puternic pe care să se bazeze în lupta sub panou, iar conducerea clubului gorjean pare să fi găsit soluția.

reda rhalimiPreședintele clubului Energia, Laurențiu Răuț, spune că echipa de baschet ar putea avea pivotul dorit la următorul turneu la care va juca, cel de la Craiova, programat în perioada 11-13 septembrie: „Eu zic că până la turneul de la Craiova vom avea un nou pivot. Chiar am vorbit cu antrenorii, avem o variantă de pivot de lot național. Nu este român, să fie foarte clar. Mai sunt și alții. Cu unii dintre ei ne-am înțeles și la preț, să vedem acum cu cine vom finaliza, să vedem și antrenorii ce vor zice. E vorba de un pivot de 2,14 m, mie îmi place, este marocan și a jucat în Europa în campionate importante”. Chiar dacă s-a ferit să dea nume, indiciile duc spre Reda Rhalimi, un pivot marocan de 31 de ani și 2,13 m ce evoluează pentru naționala țării sale și care a jucat în Franța pentru Limoges, dar și în China, Japonia, SUA și Maroc.

În continuare, sârbul Dalibor Djapa are probleme și nu se antrenează: „Djapa mai are încă ceva probleme la gleznă. A făcut ceva mișcare, dar se pare că iar s-a umflat. Face fizioterapie, este în perioada de refacere”, a mai declarat Laurențiu Răuț.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.