RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Djapa va juca în derby-ul Olteniei

/ 26 octombrie 2013

Sârbul Dalibor Djapa, folosit foarte puțin la meciul cu Timba din cauza unei probleme medicale, va putea juca în meciul cu SCM U Craiova, dă asigurări antrenorul Energiei Rovinari, Florin Nini.

IMG_1071„Djapa încă nu este apt 100%. Din păcate s-a accidentat stupid, la un antrenament. A primit o lovitură în gambă și de acolo s-a creat o contractură. Din punctul nostru de vedere s-a acționat rapid, a făcut analize deja de la Timișoara, s-a văzut că nu este nimic grav, doar o contractură, dar trebuie să fim atenți pentru că de aici pot deriva rupturi fibrilare, iar Djapa este un jucător pe care vrem să ne bazăm tot campionatul. Mai sunt jucători pe bancă. Cu siguranță el va juca, dar în situația în care el nu este 100% apt nici la ora jocului, atunci pe bancă avem jucători care să-l suplinească, din acest motiv au fost aduși și, din câte îi cunosc, abia așteaptă să aibă ocazia să arate”, a declarat Florin Nini despre situația jucătorului pe care Energia se bazează în special pe poziția 4, dar care poate evolua, și a făcut-o deseori, și pe poziția 5.

În ceea ce privește postul de pivot, Florin Nini remarcă un progres în ceea ce-l privește pe americanul Will Reinke: „Reinke își face loc, ușor-ușor, în jocul echipei. A avut la ultimul joc 12 recuperări și 8 puncte, ceea ce nu-i puțin. E un jucător care nu impresionează prin fizic și prin jocul de contact, dar are un plasament bun și datorită calităților lui recuperează foarte bine, are brațe lungi, sare foarte bine, e un jucător atletic. Își rezolvă parametrii de joc prin calitățile pe care le are. Nu este un jucător decisiv, în sensul de a rezolva tot timpul situațiile de unu la unu. La Timișoara a avut un procentaj slab pentru că nu a gestionat bine aruncările. A avut aruncări dezechilibrate care, în mod normal, nu trebuiau făcute. Și-a asumat responsabilitatea, a recuperat ofensiv, important e că a rămas mingea la noi. Important e că ne-am aflat la un procentaj mare al recuperărilor, lucru pe care neaparat trebuie să-l păstrăm și la meciul cu Craiova. Întâlnind echipe bune, ei au și jucători foarte buni și experimentați, iar echipa câștigătoare va fi cea care obține mai multe mingi”, a mai spusantrenorul echipei gorjene.

Energia Rovinari și SCM U Craiova se vor înfrunta în deja tradiționalul derby al Olteniei sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.