RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vine derby-ul Olteniei la baschet

/ 22 octombrie 2013

Victoria de la Timișoara este și una de moral pentru Energia, care sâmbătă va juca la Târgu Jiu în compania celeilalte echipe din Oltenia care evoluează în Liga Națională de Baschet Masculin.

010            „Vine derby-ul Olteniei, un joc important, cu ambiţii mari. Jucăm cu Craiova și trebuie să demonstrăm că merităm să fim în play-off. Este o victorie care ne-ar ajuta. Anul trecut am pierdut cu Craiova aici şi nu mai vrem să se întâmple asta. Acum este un meci important, Craiova este o contracandidată la play-off şi trebuie să facem 1-0 cu ei”, a declarat antrenorul secund al Energiei, Radu Stroescu. Acesta vede în echipa Craiovei drept un oponent redutabil, întărit în acest sezon și cu evoluții apreciate în acest debut de sezon: „Craiova a avut un parcurs foarte bun. Au jucat în Liga Balcanică cu Levski Sofia, o echipă bună. Apoi au bătut pe Oradea, echipă care trage la campionat şi care va termina în primele 4, aşa că echipa din Craiova este o echipă bună cu jucători buni, experimentaţi. Ei vin după o serie de meciuri puternice şi cred că vor acuza o stare de oboseala pentru că mai au meci în Liga Balcanică. Trebuie să profităm”, a declarat Stroescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.