RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides crede în calificare

/ 3 decembrie 2014
Energia a fost la Tartu la două minute de o victorie care însemna în proporţie foarte mare calificarea echipei în faza următoare a competiţiei. Finalul le-a fost însă fatal elevilor lui Constantinides, care pot invoca şi o decizie discutabilă a arbitrilor cu câteva secunde înainte de final. Tartu a câştigat cu 66-59 (12-16, 11-8, 20-20, 23-15), dar Energia păstrează în continuare şanse de calificare.

constantinides 0911Din nou, după două jocuri din campionatul intern unde a fost scurtcircuitată, defensiva Energiei a funcţionat la parametrii doriţi de antrenor, de această dată Constantinides fiind dezamăgit de ofensiva echipei gorjene: “Aş vrea ca înainte de toate să felicit echipa Tartu pentru victorie. A fost un meci interesant, poate nu de cea mai bună calitate. Obiectivul nostru a fost să facem o bună defensivă şi să păstrăm scorul cât mai jos. Am reuşit acest lucru şi vă spun că nu e aşa uşor să ţii Tartu la 66 de puncte la ea acasă. Dar, din păcate, ofensiva nu a funcţionat bine. Simt că ambele echipe ar fi meritat să învingă. Tartu Rock a avut opţiunile mai bune pe final de joc”, a declarat tehnicianul cipriot al Energiei.

Caluculele calificării sunt acum destul de dificile, mai ales după ce Lukoil Sofia a reintrat în cărţi învingând în deplasare la Kormend. Constantinides crede în şansele Energiei de a continua în competiţie şi după cele două meciuri pe care le mai are de disputat în această fază: “Nimic nu s-a terminat în această grupă, toată lumea păstrează şanse de calificare în faza următoare. Cred că noi vom fi una dintre cele două echipe care se vor califica, asta pentru că noi am făcut meciuri bune până acum. Un lucru bun în înfrângerea aceasta este că am pierdut la o diferenţă mai mică decât cea la care am câştigat meciul de acasă cu Tartu”, a mai spus antrenorul echipei gorjene. Dezamăgit de înfrângerea de la Tartu, dar încrezător în calificare se arată şi extrema româno-israeliană a Energiei: “Vreme de 38 de minute am controlat acest joc, dar ne-am pierdut concentrarea în ultimele două minute. Sper ca la următorul meci să ne putem păstra concentrarea 40 de minute. Vrem cu adevărat să ne calificăm pentru faza următoare pentru că simţim că merităm asta”, a declarat Tal Karpelesz la finalul meciului cu Tartu Rock.
“În prima jumătate a meciului am fost prea tensionaţi şi nu ne-am asumat responsabilităţi ducând atacurile de cele mai multe ori până la limită. Ambele echipe şi-au făcut bine temele şi nu au apărut prea multe surprize. Din fericire, în a doua jumătate am încercat mai multe aruncări şi am avut succes. Ambele echipe ştiau că acest meci este unul cheie pentru calificare şi din această cauză nu a fost un meci deschis. În final, cel mai bun lucru şi cel mai important este că victoria a fost a noastră”, Gert Kullamäe, antrenor Tartu Rock.

www.sportingorj.ro
Comentează!

6 Comentarii până acum

 • darina spune:

  ii spune,totusi, si lui constantinidis ca

 • darina spune:

  ii spune, totusi,cineva lui constantinides ca IN ROMANIA

  • darina spune:

   ii spune,totusi, si lui constantinides cineva ca IN ROMANIA SE JOACA BASCHET PANA IN ULTIMUL MINUT? IN EUROPA LA FEL! pentru ca vad ca pentru el toate meciurile se termina undeva prin minutul 37-38! ce antrenor din europa care vede la adversar un run de 8-10 puncte nu face ceva pentru a-l intrerupe? ANTONIS CONSTANTINIDES! cand vezi ca un sportiv al tau nu da randamentul cerut, il scoti cateva minute si discuti cu el! acum a fost porter, la steaua a fost mikhal. se poate intampla, e omeneste. dar tu pentru ce esti platit? sa asisti la meci? PENTRU ASTA TREBUIE SA PLATESTI, NU SA IEI BANI! dar ce poti cere de la un antrenor de mana a saptea? daca acest lot ar fi fost pe mana lui teo evans sau slobodan nikolic sau a altuia(in afara de nini) am fi sperat la un loc sus de tot. dar asa, speram macar la un loc 9-10! cu bani de 2-3 ori mai multi ca in cazul celor doi de mai inainte! poate vede cineva din conducere! sunt, inca, antrenori liberi de contract! si pe bani muuuuult, muuult mai putini!

 • sarpe spune:

  nu va mai luati de trouoe,va rog frumos…..din 2015 sala sporturilor o sa se numeasca sala PORTER TROUPE….nu putem sa concepem baschetul gorjean fara el….ne dorim sa ramana aici ca jucator inca 10 ani daca se poate.,si apoi antrenor……nu va mai luati de constantinidis….este antrenorul adus de porter troupe la echipa…..cam cum credeti ca ar putea sa l schimbe pe troupe din teren?!!!pacat ca o sa terminam tot pe locul 8,maxim….si se pare ca nici in cupele europene n o sa trecem mai departe…..SULIVAN este un mare castig pt echipa….nu ne mai trebuie mascota acum aducandu l pe sulivan…..poate sa ne spuna cineva cand o sa revina marea vedeta al sportului gorjean sau de ce nu al sportului romanesc LOUIS DARBY?????MAI JOACA ANUL ASTA???sau asta e anul de incasat????????sportul gorjean este in picaj cer…si culmea !!!!tocmai in anul in care s au bagat cei mai multi bani!!!!!!oare de ce???????

 • "vrajeala" spune:

  Greata si ura, strecurate de doi frustrati.Unul dintre acesti „mari cunoscatori”, ar trebui scuipat pe chelie atunci cand se baga in seama,incercand sa faca pe amabilul,dupa care barfeste ca un veritabil mahalagioi.Rusine!!!Huoooooo!!!!

 • abonat spune:

  Hai ENERGIA!!Mai e si al treilea care e atat de barbat incat scuipa venin pe-aici sub nume de femeie „Darina”.Hahahaha!!Si-apoi reptila aia veninoasa zisa”sarpe”sper sa mai vina la meciuri sa auda publicul cum ii aplauda pe Darby si Troupe si sa crape de ciuda!!Asta daca nu are coada la shaormerie la Dedeman si e prea ocupat!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.