RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantinides: „Suntem pregătiți 100% pentru debutul oficial în campionat”

/ 3 octombrie 2014
După victoriile din Grecia obținute în ultimele jocuri amicale, Constantinides spune că echipa sa este pregătită din toate punctele de vedere pentru primul joc oficial în campionat.

IMG_3232„Am terminat perioada de pregătire în cel mai bun mod pentru mine, ca antrenor. Cele două meciuri pe care le-am disputat în Grecia au fost cele mai bune pe care le-am disputat în perioada de pregătire atât din punct de vedere ofensiv cât și defensiv. Cu ce am arătat în weekendul trecut putem spune că suntem pregătiți 100% pentru debutul oficial în campionat, contra Craiovei. A fost cea mai bună perioadă în care ne-am arătat abilitățile, cu o săptămână înainte de campionat. Avem încredere, atât noi antrenorii, cât și jucătorii și este momentul cel mai bun pentru a avea un moral bun pentru startul în campionat”, a declarat Constantinides. Acesta apreciază că a avut norocul de a pregăti startul campionatului cu două partide în care și adversarii au avut același obiectiv, de a fi în formă cât mai bună în acest weekend, când și ei vor începe confruntările oficiale în campionatul Greciei: „Sunt mulțumit de faptul că ultimele două jocuri amicale pe care le-am disputat în Grecia, au venit cu o săptămână înaintea startului și în campionatul grec. Celelalte echipe din România când au jucat cu echipe din Grecia și ele și echipele grecești erau la începutul perioadei de pregătire. Noi am fost foarte norocoși pentru că nivelul foarte ridicat la care s-au ridicat adversarii din aceste jocuri amicale ne-au ajutat și pe noi în această perioadă de pregătire”, a mai spus Constantinides.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.