RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Vreau să le mulţumesc băieţilor pentru acest tur de campionat”

/ 12 decembrie 2011

Obținerea unui singur punct în meciul de teren propriu cu HC Odorhei nu l-a supărat prea tare pe antrenorul Energiei, Liviu Andrieș considerând că acesta este rezultatul normal având în vedere atât loturile celor două echipe cât și jocul prestat de aceste echipe în meciul disputat duminică seara la Târgu Jiu.

„Pot să spun că sunt mulţumit de rezultat. Am jucat mult mai bine faţă de ce am jucat în ultimul timp. Meritam să câştigăm, dar e bun şi un egal”, a declarat Liviu Andrieș la finalul partidei cu vicecampioana României din sezonul precedent. Tehnicianul Energiei consideră că echipa sa a avut evoluții peste așteptări în prima parte a campionatului: „Vreau să le mulţumesc băieţilor pentru acest tur de campionat pentru că am jucat mult peste aşteptările multor cunoscători ai handbalului şi am obţinut rezultate deosebite faţă de ce preconizam la începutul verii. Suntem pe locul 4-5, ne-am calificat în primăvara europeană, sunt rezultate deosebite. Echipei mele i-aş da un opt spre nouă echipei în acest tur”, a concluzionat Andrieș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.