RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic crede că echipa sa a căzut fizic la Sibiu

/ 10 ianuarie 2013

Eșecul Energiei la Sibiu este pus de Slobodan Nikolic în seama faptului că nu a avut suficient timp la dispoziție să-și pregătească echipa după pauza de iarnă.

nikolic sibiu            „Înfrângerea a venit pe fondul lipsei de pregătire fizică, dar și a lipsei de concentrare. Nu este normal să ai sub control meciul și pe Gruev vreme de 30 de minute și în ultimul sfert, mai bine spus în ultimele două minute, să pierzi tot… A fost ca o corabie care a luat pe final apă și la final s-a scufundat. În ultimul sfert Gruev a înscris 16 puncte…”, spune antrenorul echipei gorjene. Acesta spune că diferențele dintre prima și a doua repriză au fost cât se poate de evidente: „30 de minute am controlat jocul, ne-am apărat bine, iar apoi am uitat totul în ultimul sfert. Gruev a dat de trei ori puncte foarte ușoare pe pătrundere. Echipa a pierdut tempo în repriza a doua, iar asta s-a văzut și în statistică pentru că în primele două sferturi am pierdut doar patru mingi, iar în a doua parte a meciului am pierdut 11”.

Tehnicianul plav consideră că, în cazul în care Federația Română de Baschet va continua cu acest program pentru Liga Națională de Baschet Masculin cu o pauză de iarnă atât de scurtă, conducerea clubului ar trebui să-și ia de pe acum măsuri: „Pentru sezonul viitor, indiferent cine va fi antrenor, este bine ca la nivelul conducerii să se ia decizia de a nu mai lăsa jucătorii străini să plece acasă de Crăciun și Revelion pentru că se pierd multe zile de antrenament. Sunt jucători care au avut două săptămâni libere. Este un sfat pentru viitor”, a mai spus Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • ASAP spune:

    Lasa-ne…

  • Vlad spune:

    Bonetti 2.

  • FanFan la Tulipe spune:

    Din ciclul de legende „Nici usturoi nu ai mancat, nici gura nu iti miroase” va prezint episodul 2 din „Scrisoarea lui Nikolic catre fiul sau, Stefan”.
    Sa dai vina pe jucatori ne-am obisnuit, dar sa ne crezi asa de prosti, asta e prea de tot. Daca mai marii baschetului iti inghit toate prostiile si scuzele prostesti, treaba lor. Eu unul vreau sa iti spun ca nu suntem atat de prosti (in ale baschetului) cum ne crezi tu. Vii si ne spui ca Gruev a dat 16 puncte in ultimul sfert, 8 puncte fara raspuns in finalul partidei. tu unde erai cand Gruev dadea cos dupa cos? De ce l-ai introdus pe Stefan sa se apere la el, desi avea patru faulturi? De ce nu ai avut nicio reactie in ultimele 35 de secunde, desi nu ne conduceau decat cu 5 puncte?
    Sa iti spun eu ce cred despre toate astea. Cand am intrat in ultimul sfert cu un avantaj de 7 puncte, ai crezut ca o sa castigam (ceea ce de fapt trebuia sa se intample), iar artizanul victoriei ar fi fost Gliga, rezerva fiului tau. Lucrul asta era cat se poate de rau, acum cand concurenta pe postul de fundas, o data cu venirea lui Wisseh, este foarte mare. Asa ca, fara nicio remuscare, l-ai sacrificat pe Gliga si si mai grav, ai sacrificat victoria Energiei.
    Ca tata te inteleg, dar ca antrenor ti-ai aratat evident limitele.
    Dupa meciul castigat cu CSM la Bucuresti cineva mi-a spus ca nu ar trebui sa ma bucur pentru victoria aceea…Incep sa ii dau dreptate!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.