RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au pierdut cu statistica de partea lor

/ 30 noiembrie 2014
Energia a pierdut clar duelul recuperărilor în meciul cu Steaua, acest duel ducând şi la înfrângerea de la Bucureşti, scor 88-84 (28-27, 21-22, 12-15, 27-20), deşi echipa lui Constantinides a avut procentaje superioare la toate tipurile de aruncări.

14Cu doar 20 de recuperări faţă de cele 36 ale gazdelor, 16 dintre recuperările Stelei fiind făcute sub panoul gorjean, Energia nu putea emite pretenţii în faţa echipei care nu a pierdut niciun meci în actuala stagiune. Doar procentajele foarte bune avute de jucători (58% la aruncările de 2 puncte, 50% la cele din afara semicercului şi 67% la cele de la linia de fault – toate superioare celor reuşite de jucătorii stelişti) au făcut ca Energia să fie aproape de un rezultat bun în deplasarea de la Bucureşti. Din păcate, o altă meteahnă mai veche a Energiei şi-a adus contribuţia la cel de-al partulea eşec al gorjenilor, acela al finalurilor slabe de joc. Devine o obişnuinţă ca Energia să fie în picaj în ultimele minute şi doar un avantaj substanţial avut la debutul sfertului patru mai asigură trupei lui Constantinides victoria.

Parţialul de 14-2 din ultimele trei minute de joc ar trebui să-l pună serios pe gânduri pe Constantinides, care după ce a pierdut primul meci pe final, contra Craiovei, spunea că nu a ştiut despre problemele avute de echipa pe care a preluat-o, însă după două luni şi 4-5 meciuri pierdute în acelaşi fel ar trebui să fi găsit antidotul.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • sarpe spune:

    facem ce facem si tot pe locul 8 sau 9 terminam campionatul indiferent cati bani se baga la echipa asta…si cred ca anul asta din cate se pare si se aude s au cam bagat bani la energia…si la baschet si la handbal…cam multi bani….asta e un lucru bun dar,tot nu se vede nimic….de ce oare?????????

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.