RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut în overtime la Pitești

/ 26 februarie 2014

Energia a pierdut unul dintre meciurile din care spera să poată aduce o victorie în deplasare, BCM U Pitești învingând după o repriză de prelungiri cu 87-84 (27-20, 17-22, 17-20, 17-16, 9-6).

7Partida a fost extrem de echilibrată, cele două echipe s-au succedat la conducere, dar niciuna n-a reușit să se impună în timpul regulamentar. Cu aproximativ 15 secunde înainte de final, Jazvin a beneficiat de două aruncări libere, dar a marcat una singură reușind să egaleze, scor 78-78. Barac a ratat ultimul atac al gazdelor, așa că s-a intrat în overtime.

Și în ultimul minut din overtime s-a intrat tot cu un scor egal, 84-84, dar Tutt a marcat una din cele două libere și gazdele au preluat conducerea. Totuși, Energiei îi rămâneau cel pușin două atacuri cu care să remonteze deficitul de un singur punct. Mai întâi a fost o posesie pierdută de Watson, care a făcut pași pe o încercare de pătrundere frontală, iar apoi Tutt a fost din nou trimis la linia de fault . Speranțele gorjenilor din tribune, circa 50 de suporteri făcând drumul până la Pitești pentru a-și susține favoriții, au primit apă la moară după ce Tutt a marcat doar una din cele două libere, iar Energia avea ultimul atac. Schema gândită de Energia nu a dat roade, Darby a încercat o aruncare de trei puncte care să aducă victoria, dar mingea a refuzat să intre în coș și gazdele au obținut cele două puncte cu care au trecut în clasament în fața elevilor lui Florin Nini.

Lupta pentru play-off rămâne cel puțin la fel de încinsă, Steaua speră din nou la un loc în primele opt, iar meciul din etapa viitoare, în care Energia se deplasează la Timișoara pentru a juca cu BC Timișoara, poate căpăta nuanța unuia de a fi sau a nu fi în play-off.

BCM U Pitești – Energia Rovinari 87-84 (27-20, 17-22, 17-20, 17-16, 9-6)

BCM U: Tutt (14), Orbeanu 92), Chirof, Barac (12), Sinadinovic (12), Neguț, Durkovic (25), Alexiu, Corpodean, Minea, Ulmer (4), Barro (18). Antrenor: Hristu Șapera.

Energia: Watson (14), Troupe (3), Bratoloveanu, Darby (19), Jazvin (26), Kakaroudis (4), Vlaicu, Tudosă (3), Alionescu, Karpelesz (5), Aktas, Milosevic (10). Antrenor: Florin Nini.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • bubu spune:

    din nou acelasi joc bazat 75 % pe patrunderi individuale…jucatorii energiei ramanand de multe ori in pana de idei…de pe banca noastra iarasi nici o idee, nimic care sa ajute jocul….nu stiu exact daca la ultima faza a fost ideea antrenorului, dar ne bazam prea mult pe darby sa ne scoata din mocirla….el nu e un aruncator de 3 prin excelenta…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.