RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, furaţi ca-n Codrii Cosminului! :)

/ 28 noiembrie 2014
Pandurii a început meciul din Copou cu banderole albe, însă arbitrii n-au ţinut cont de protestul bravilor panduri şi au executat din nou trupa lui Grigoraş.

tricouri panduriiÎncepând jocul din postura de lideri de necontestat ai Ligii 1, studenţii ieşeni au fost zdrobţi practic de Pandurii, echipă care se poate considera nemulţumită de scorul mic cu care s-a încheiat întâlnirea. Matulevicius şi Stanca au gândit că, oricum, ambele porţi sunt pe inventarul ieşenilor şi oriunde intră mingea, golul e al pandurilor. Mai decis a fost Matulevicius, care a şi fost creditat cu primul gol al întâlnirii. O mână serioasă de ajutor pentru gazde a venit câteva minute mai târziu, când arbitrul Alexandru Tudor n-a luat exemplul colegului său Horaţiu Feşnic şi nu a reluat jocul cu o minge din colţul careului mic la o fază în care Pandurii nu au avut nicio vină că plasele porţilor la Iaşi nu mai reţin mingile, validând un gol-fantomă al lui Bole, jucător transferat cu mari sacrificii de ieşeni de la Real Madrid. Demonstraţiile penibile ale arbitrilor au continuat cu eliminarea lui Creţu, care a dezechilibrat evident raportul de forţe de pe teren. Cu doar 11 jucători pe teren, Pandurii a mai încasat apoi un gol de la cel mai titrat jucător român al tuturor timpurilor, Bosoi, jucător disputat de Borussia Dortmund şi PSG şi ţinut în capitala Moldovei doar de salariul exorbitant oferit de CSMS.

La o caricatură de meci, cronica nu poate fi decât un pamflet. Situaţia este însă reală, trataţi-o ca atare!

Sursa foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.