RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cu Oţelul şi în Cupa Ligii!

/ 11 noiembrie 2014
Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast a fost una norocoasă pentru gorjeni.

11După ce Pandurii a reuşit să treacă în Cupa României de Oţelul Galaţi, nu fără emoţii, trupa lui Grigoraş are acum o nouă întâlnire programată cu echipa de la malul Dunării. De această dată, întâlnirea se va disputa la Târgu Jiu şi va asigura aceesul echipei învingătoare în careul de aşi al Cupei Ligii, o competiţie repusă în acest an pe rol şi care beneficiază de premii totale de un milion de euro.

Mulţumit de tragerea la sorţi este şi antrenorul gorjenilor: „Este o tragere super! Vom juca și pe teren propriu și cu o echipă pe care am învins-o de 2 ori în ultima vreme, așadar o oportunitate bună de a merge mai departe. Era un aspect destul de important unde vom juca, la ce distanțe am făcut până acum prin țară era cazul să mai avem și noi puțin șansă, de e un mare avantaj să jucăm acasă. Cum am mai spus, orice competiție o tratăm foarte serios, iar acum avem șanse reale de a merge în semifinale. Chiar și în Cupa României avem șanse mari pentru că nu cred că diferența accea din campionat cu U Cluj (n.r. – scor 0-2), o să fie o piatra de moară pentru noi. Ba din contră, acum avem și moral să ne luăm revanșa”, a declarat Petre Grigoraş.

Programul sferturilor Cupei Ligii
Dinamo – U Cluj
CSMS Iaşi – Steaua
Astra – FC Viitorul
Pandurii – Oţelul

Foto: www.panduriics.ro

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.