RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Ligii începe pe 16 iulie

/ 17 iunie 2014
Cantonamentul din Austria ar putea fi scurtat după ce Liga Profesionistă de Fotbal a făcut cunoscut calendarul noii competiții ce se va desfășura sub egida sa.

LPFCupa Ligii va debuta peste doar o lună, însă doar cu participarea echipelor nou promovate. Astfel, pe 16 iulie este programat primul tur, în care vor lua startul celor patru echipe nou promovate. Cele două câștigătoare vor intra în urnă alături de cele 14 echipe ce au rămas în Liga 1 după sezonul 2013-2014 pentru a se stabili meciurile optimilor de finală, fază programată pentru 19 iulie. Interesant este faptul că Pandurii are programat cantonamentul din Austria pe perioada 7-19 iulie, iar pentru meciul din Cupa Ligii trebuie luată o decizie legată fie de durata cantonamentului, fie de lotul cu care clubul gorjean va atca această competiție. Este posibil ca la primul meci să fie trimiși mai mulți jucători de la echipa a doua într-o echipă formată și cu câțiva jucători trimiși acasă ceva mai devreme din Austria, dar este de luat în calcul și ca Pandurii să privească cu tot interesul această nouă competiție, dotată cu premii totale de circa un milion de euro, premii care atrag orice club din Liga 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.