RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, debut la Mediaș în Cupa Ligii

/ 2 iulie 2014
Prima tragere la sorți a zilei de miercuri a fost cea în care echipele din Liga 1 și-au aflat adversarele din Cupa Ligii, acolo unde Pandurii va debuta cu un meci la Mediaș, contra celor de la Gaz Metan.

LPFNu numele adversarului, ci programarea acestei competiții a stârnit controverse în tabăra gorjeană: „Meciul din Cupa Ligii cu Mediașul ne dă un pic programul peste cap, dar sperăm să găsim un pic de înțelegere. Atâta timp cât am stabilit un program… Dacă am fi programați să jucăm pe 20 iulie, atunci am avea și noi mai multe posibilități să venim și să respectăm competiția, să nu trimitem echipa a doua”, a declarat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș.

Această nouă competiție, Cupa Ligii, stârnește discuții aprinse chiar înaintea primului joc disputat. LPF a anunțat premii interesante, de peste un milion de euro, bani care ar ajuta considerabil bugetul echipei ce va intra în posesia Cupei Ligii, însă prima etapă a fost programată atunci când multe echipe din Liga 1 își au stabilită revenirea în țară după stagiile de pregătire din străinătate. Este și cazul Pandurilor, care pe 19 iulie, data oficială a optimilor de finală ale Cupei Ligii, ar trebui să se întoarcă din Austria: „Ne întoarcem pe 19 iulie din Austria și avem aterizarea pe 19 în București. Dacă programarea va fi pe 19 iulie va trebui să schimbăm programul noi. Vom face o cerere să fim programați pe 20 iulie, dacă se va putea. Vrem să respectăm competiția, dar trebuie să ne înțeleagă și ei. Ne-am făcut un program cu o lună și jumătate înainte, noi știam că începem campionatul pe 25 iulie, am stabilit calendarul în funcție de această dată și după aceea a apărut și Cupa Ligii… Ce să facem? Să nu o respectăm? E simplu, trimitem echipa a doua, dar nu asta e intenția noastră. Intenția noastră este să respectăm cele trei competiții și să vedem ce modalități se vor găsi pentru a respecta și programul nostru de pregătire și să nu încercăm acum să schimbăm bilete de avion, să anulăm anumite meciuri de verificare pe care le avem stabilite în Austria, să schimbăm destinația, să nu mai venim în București, ci la Sibiu. Dacă lucrul acesta se va putea, vom face totul să respectăm competiția, dacă nu, se pare că va fi una dintre competițiile excluse din calendarul nostru…”, a mai declarat Grigoraș lăsând să se înțeleagă că, dacă LPF nu va încerca să găsească o soluție care să nu dezavantajeze echipa gorjeană, optimile de finală ar putea fi jucate cu o echipă experimentală, cu mai mulți jucători de la echipa a doua.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.