RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby nu va evolua cu Universitatea Cluj

/ 30 octombrie 2014

Americanul are probleme în zona inghinală și este incert pentru meciul cu Tartu Rock, din EuroChallange.

Energia-vs.-Craiova-8

Accidentările nu îi dau pace tehnicianului Energiei, Antonis Constaninides. În ultimele săptămâni, evoluțiile jucătorilor Porter Troupe, Michal Kremen și Louis Darby au avut de suferit din cauza problemelor medicale, cel din urmă nerefăcându-se și riscând să stea o bună perioadă departe de teren. Americanul are dureri inghinale care nu îi vor da voie să evolueze, mâine seară, împotriva Universității Cluj, debutul alături de Energia în EuroChallange fiind pus sub semnul întrebării. „Acum ne concentrăm și pe meciurile de EuroChallenge, care vor începe săptămâna viitoare, cu două meciuri pe săptămână. Trebuie să ne ajustăm la această situație. Avem și această mare problemă cu Louis Darby, care nu va evolua la Cluj și nici nu știm cu siguranță când va evolua”, a declarat cipriotul vizavi perioada în care nu se va putea baza pe aportul lui Darby.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • Felix spune:

    Figuri figuri figuri…….nu mai poate ….e casat…….toata sala nu l mai agreaza….doar conducerea…….poate sunt si niste aranjamente..cine stie..!!!!

    • GEO spune:

      Bai , ***, eu pentru Darby vin la sala si platesc abonament. Tu stai acasa , nu mai vorbi in numele MINUNATEI SALI DIN TARGU JIU.

  • @Felix spune:

    Nu inteleg comentariul tau. Ai mare grija de neuronul acela singuratic al tau. Stii tu starea lui Darby? Stii tu ce gandeste publicul? Conducerea? Multi de aici nu stiu decat sa dea cu noroi intr-o echipa care, momentan, este cel mai de pret ambasador al orasului acesta micut in care locuim. In 3 zile debutam in a 3-a competitie ca valoare din Europa si tu, ca multi altii, arunca vb. doar pt. a se afla in treaba. Sunt convins ca la ultimele meciuri ai tresarit la actiunile lui Darby & Co. Nu ai tresarit? Ok. Atunci iti recomand o shaorma cu de toate in Dedeman, urmata sambata de o deplasare in weekend, la Suceava, pt.a scrie o noua pagina de istorie in handbalul gorjean.

  • marian spune:

    Felix motanul,stai in banca ta si nu mai instiga lumea,ziaristul lui peste prajit!!Tu nu reprezinti Sala care sustine echipa si la bine si la rau,tu si inca doi trei intriganti care instigati lumea la barfe si rautati prin comentariile voastre o sa pieriti incet-incet pe limba voastra!!!HAI ENERGIA(Darby si toti ceilalti de la mic la mare)aplauzele si incurajarile va sunt oferite cu mare drag de cei pe care i-ati bucurat de nenumarate ori!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.