RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ASA ne ducem în B – Pandurii om cu om

/ 19 octombrie 2014
Pandurii Târgu Jiu a continuat seria rezultatelor horror acasă din acest sezon, reușind doar un egal, 1-1, în compania nou promovatei ASA Târgu Mureș. Echipa lui Grigoraș s-a afundat și mai mult în zona retrogradării, ajungând pe locul 14.

4Pandurii nu-și revine ! A reușit o singură victorie acasă în acest sezon, 4-0 cu Oțelul, și salvarea e tot mai departe. 11 puncte în 11 etape este un bilanț care duce negreșit în Liga a 2-a. Stafful tehnic e incapabil să găsească soluții asta și datorită lotului subțire pe care-l are la dispoziție, dar pe care și l-a asumat. Cu ASA doi jucători de la echipa a doua, I. Constantin și Șendroiu au fost chemați să completeze foaia de joc în lipsa lui Răduț, Christou și Mevlja, accidentați și Smrekar, încă nelegitimat.

Băieții lui Grigoraș au punctat doar la capitolul dorință, iar publicul, foarte cald cu echipa, a apreciat acest lucru. Deși vor, fotbaliștii nu depășesc un anumit prag, probabil pentru că le lipsește un pic de calitate care să facă diferența sau un dram de noroc.

Președintele Mihai Prunariu s-a disociat de stafful tehnic și nu mai simte nevoia de a fi lângă echipă. Cu ASA a preferat să ia loc la lojă și nu pe bancă așa cum s-a întâmplat în ultimele meciuri. Cu Dinamo, Petre Grigoraș va reveni pe bancă, după 4 etape de suspendare, și ar putea fi declicul așteptat de multă vreme.

 Pandurii, om cu om:

Gliwa: A debutat în acest sezon după 10 etape de așteptate, dar nu a adus siguranța necesară între buturi. Jocul cu piciorul este precar. A scăpat „bomba” în corner după o pasă simplă înapoi deși nu era atacat de nimeni. A preferat să boxeze majoritatea șuturilor, unele de la mare distanță, iar la centrările prin fața porții a rămas pironit pe linia porții. Norocos la șuturile în bară ale lui Axente și Mureșan. E, totuși, un început pentru el. Rămâne de văzut cîtâ răbdare are și Grigoraș cu polonezul.

Pleașcă: Nu s-a remarcat nici pe faza defensivă, nici pe cea ofensivă. Un jucător cuminte care, în mare, și-a făcut treaba pe bucățica lui.

Erico: Singurul stoper apt al pandurilor a lăsat multe găuri defensive alături de fratele său geamăn, Elton. A avut șansa egalării, cu capul, dar a ratat din câțiva metri.

Elton: Catastrofă! Unul din cei mai constanți panduri a fost varză cu ASA. Mai întâi a respins într-un adversar, însă a revenit și a blocat. A pierdut duelul cu Axente, scăpat spre poartă, dar balonul a lovit bara. Ca sî nu mai amintim de autogolul din minutul 41 după o centrare banală din lateral. Nu are instinct de fundaș, dar nici nu este fundaș, el fiind o impovizație.

Momcilovic: O prezență ofensivă constantă. Lui i se datorează punctul câștigat, egalând cu capul după o fază fixă. A reușit al doilea său gol pentru Pandurii în acest sezon. În minutul 83 a salvat un gol ca și făcut al oaspeților. Făcut varză de Bumba și Axente în câteva rânduri.

Iorga: Încă o prezență absolut discretă. Practic, Pandurii a jucat din nou în inferioritate cu el pe teren. Petre Grigoraș insistă să-l readucă la ce a fost odată, dar e clar că e departe de cea arăta la Oțelul.

Anton: Și-a încercat des șutul de la distanță, dar mai mereu pe dinafară. Comparat cu Pintilii la un moment dat e încă departe de predecesorul său. Nu oferă un nivel de siguranță acceptabil în fața apărării.

Nistor: Rupe ritmul, schimbă direcția, dar ultima pasă e cam întotdeauna imprecisă. Se vede că știe jocul, vrea, dar nu-i iese. A căutat lovitura de la distanță și nu i-a ieșit niciodată.

Shalaj: Mai bine s-ar duce la ciclism. „Bicicleta” sa nu are nici o valoare. Driblingul pentru el el un capitol șters. Nu a încercat niciodată să treacă de adversarul direct. La pauză a rămas la cabine, o decizie absolul normală.

Roman: Unul din cei mai activi panduri. Are tehnică, însă în fața porții parcă se inhibă. A trecut de două ori mingea printre picioarele adversarului, dar ce folos ! A șters bara dintr-o lovitură liberă, a mai avut un șut bun din careu, prins de Stăncioiu pe linia porții. Una dintre achizițiile care încep să confirme, dacă nu singura.

Matulevicius: O șansă cu capul în partea a doua și cam atât. Trec mingile pe lângă el prin fața porții adverse.

Nicoară: Extrem de activ cam 15 minute de la intrarea sa pe teren. Din piciorul lui au pornit cam toate ocaziile părții secunde. A centrat, inclusiv la golul egalizator, a șutat, a driblat însă s-a tăiat cam devreme. Și normal având în vedere că el s-a antrenat puțin în spătămâna jocului, fiind alături de soție la nașterea gemenilor. Să-i trăiască !

Buleică: A jucat fundaș. Spun „a jucat” ca o exagerare. A fost pe teren, la fel ca Iorga.

Predescu: Grigoraș are dreptate că nu-l bagă titular. De când a intrat a făcut numai prostii. Dacă era la baschet eficiența sa era -20. Angajamentul său fizic e sublim, dar lipsește cu desăvârșire. S-a rupt echipa de la intrarea sa la mijloc. Păi așa să tot faci egal.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • Cosmin spune:

    Lasă că e bine și în B. N-am fost de mult timp pe acolo. Vai de noi…

    • Dupa ne ducem in B spune:

      Dupa ne ducem in B acolo o sa ramanem (sau, poate si mai rau ne desfintam). Ce bun management politic are sportul gorjean ………….

  • gabi vulpe spune:

    Nea,Peptan,cu Gliwa ai fost cam dur…ma rog,stiu ca esti „preten` cu Stanca,dar sper ca Grigoras sa aiba tot atata rabdare cum a avut cu Stanca 10 etape,cel caruia Ii e lene sa se aplece dupa minge…Nu mai vorbesc de plonjon ,ca nu obisnuieste,iar pe sus, s-a vazut la Cluj cand a fost spectator la golul 2…halal…In div B, e mai bine…

  • DEMISIA spune:

    O RUSINE MARE. DEMISIA CONDUCERII, CONDUCERII ADMINISTRATIVE, STAFFULUI TEHNIC, JUCATORI (Demisie de onoare dupa unsprezece etape… nu dupa 2 sau 3, in acest timp Grigoras si compania avea timp sa cunoasca si ce numar poarta la pantof fiecare „sportiv”, dar rezultatele intarzie sa apara, asta ca sa fiu diplomar)….. Stiu ca n-o sa-si dea nici …… DEMISIA, deci nici rezultatele echipei nu ma intereseaza cat timp de mult numai echipa joaca pentru suporteri.

  • "vrajeala" spune:

    N-am inteles care „echipa” joaca ptr.suporteri?Mercenarii astia trag pisica de coada pe banii fraierilor!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.