RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasalitate şi oblăduire, aşa a văzut Badea relaţia dintre Pandurii şi Craiova

/ 9 septembrie 2010

Antrenorul Pandurilor, Ionuţ Badea plasează echipa gorjeană între vasalitate şi oblăduire în raport cu Universitatea Craiova, situaţie pe care doreşte să o schimbe odată cu întâlnirea de luni dintre cele două echipe.

“Invit toată suflarea fotbalistică din Gorj la o refelexie asupra redobândirii identităţii pandurilor fără a mai avea eventuale gânduri de vasalitate faţă de Craiova din punct de vedere profesional. De-a lungul timpului Pandurii a trăit sub oblăduirea Craiovei şi pe bună dreptate, de aceea invit la o redobândire a identităţii, la o încurajare din toate punctele de vedere pentru echipa noastră astfel încât la finalul jocului să ne bucurăm”, a fost îndemnul antrenorului Ionuţ Badea adresat suporterilor Pandurilor dar mai ales acelora care îşi împart simatia între Pandurii şi Universitatea.

Actualul tehnician al Pandurilor nu este însă la curent cu faptul că între cele două echipe au existat mai multe momente tensionate în ultima vreme decât de “oblăduire şi vasalitate”. Dacă în campionat balanţa înclină în favoarea Univerisităţii, care şi-a trecut în cont patru victorii faţă de cele doar două ale gorjenilor, în Cupa României Pandurii au trecut de fiecare dată de echipa din Bănie, 1-0 în 2007 şi 4-1 în 2008.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gil spune:

    Unde inviti Badea suflarea din Gorj ? Sa vada ce ? Echipa este de doi lei. Va bateti joc de orasul asta

  • dre spune:

    Vadea…du`te ba si vb in punga ……..citim mai tarziu ineptiile tale.Adica tu…….veneticule ………..acuzi voalat defapt ca a existat o supunere a Pandurilor si daca cunosti binele termenul de vasal…………..noi dadeam in schimb puncte. Esti o javra ordinara si ai jignit clubul Pandurii prin aceasta declaratie!!!! Eu o sa vin la meci pt a cere demisia ta……….CLAR!

  • PPK spune:

    Bha badea tu fa echipa sa marcheze si apoi sa te preocupe pe cine sustin oameni din Tg-Jiu….si daca aveti vreun semn de intrebare pe cine o sa sustina suporteri e evident..CRAIOVA…ce mari performante are Pandurii ca sa tina lumea cu ei…am uitat 2 retrogradari si de atatea ori ramanea in Liga 1 cu mila sefului cel mare si MAFIOT sandu care nu merita sa i scriu numele cu litere mari….asa ca toata lumea stie…FORZA STIINTA..MEREU IN PRIMA LINIE!!!

  • pt PPK spune:

    @ppk: bai ppkaka, mars ma la prazarii tai, si lasa-ne pe noi in pace,muta-te-n crraiova si nu ne invata pe noi cu cine sa tinem, normal ca tinem cu PANDURII si nu cu prazarii tai frrustrrati si nenorrocitzi, aici e Tg.Jiu nu e crraiova, intelegi ba, ppcaca?

  • PPK spune:

    Bha inaptule nu te invat eu cu cine sa ti mha…si in legatura cu prazu uitate meci de meci la oficiala cum vin tarani cu prazu la meci si apoi comenteaza de prazari si alea…tin cu cine vreau eu stau unde vreau eu si nu ma inavata un inapt ca tine cu cine sa tin si ce sa fac…Cand vin spurcati si caini tot stadionu sunt cu ei atunci nu te mai dai mare pandur pe aici pe site…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.