RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii în focul încrucişat dintre Solomon şi Mititelu

/ 17 februarie 2010

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a tulburat din nou apele în conflictul pe care-l are cu patronul Universităţii aruncând între cele două tabere pe cei de la Pandurii.

Solomon a declarat că Cetatea Băniei nu va rămâne fără fotbal în prima ligă după plecarea Universităţii la Drobeta Turnu Severin spunând că Pandurii l-au contactat pentru a se muta pentru o perioadă pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Preşedintele Pandurilor îi asigură însă pe cei care se tem că Pandurii doresc să-i ia locul Universităţii că nu este vorba despre aşa ceva şi la mijloc nu este decât problema pe care gorjenii o au în dorinţa lor de a demara lucrările pentru refacerea suprafeţei de joc de pe „Municipal”: “Nu ne interesează să luăm locul Universităţii, ci doar să jucăm acolo pe perioada renovării arenei noastre”, a delcarat Condescu pentru gsp.ro.

Condescu a mai declarat că pe lista stadioanelor pe care gruparea gorjeană le are în vedere mai sunt şi cele din Râmnicu Vâlcea, Severin şi Petroşani, ultimul dintre acestea având cele mai mari şanse de a fi ales din cauza distanţei mai mici dintre cele două oraşe.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.