RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Complexul Sportiv Târgu Jiu, vizitat de Carmen Tocală

/ 15 octombrie 2014

Secretarul de Stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Carmen Tocală, a vizitat ieri Complexul Sportiv Târgu Jiu. Însoţită de preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, Carmen Tocală a vorbit cu reprezentaţii mass-media despre proiectul de modernizare al Stadionului „Municipal”, respectiv al Sălii de Sport din localitate.

IMG_2196„Proiectele în ceea ce privește Stadionul „Municipal” și Sala Sporturilor au trecut de comisia tehnică de la CNI (Compania Naţională de Investiţii), au trecut de comisia interministerială și au fost aprobate, deci se finanțează. Începând de anul viitor va fi demarat stadionul, mai întâi, și apoi şi Sala, în funcție de calendarul competițional al echipelor, probabil din luna martie, credem noi. Investiția totală va fi în jur de 20 de milioane de euro. Proiectele vor beneficia de toate facilitățile cerute de federațiile internaționale. Federația Română de Fotbal a fost membru în comisia noastră și și-au spus cerințele care sunt obligatorii pentru cupele europene. La celelalte jocuri a fost mai ușor. Proiectul este finalizat, am mers pe propunerea noastră, de un stadion de 15.000 de locuri, pentru că ne dorim un business plan coerent, așa cum se întâmplă la nivel internațional,” a declarat preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Baschet.

Ieri după-amiază, la Sala Maură a Prefecturii Judeţului Gorj, prim-ministrul României,Victor Ponta, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, au prezentat, într-o conferinţă de presă, proiectul investiţiei. Lucrările la Stadionul „Municipal” ar urma să se întindă pe o perioadă de 18 luni de la startul acestora, în timp ce modernizarea Sălii Sporturilor ar dura cu şase luni mai puţin. Este vorba despre un proiect în valoare de 20 de miloane de euro. Conform acestuia, noul stadion va avea o capacitate totală de 15.000 de locuri. De asemenea, Sala Sporturilor va putea găzdui 1.500 de spectatori.

IMG_2117

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gabi vulpe spune:

    Draga Gabi Panoiu, in poza asta eu vad numai `fripturisti`…primul,Prunariu,e habarnist de meserie,e picat din cer ,n-are nimic in comun cu sportul ptr ca el a fost `atarnator` toata viata lui!Celalalt ,Gorun, nu stie nici la varsta asta sa faca un Ou Kinder dupa schita(stiu ce spun ca l-am vazut la 5 ani si i-au trebuit3 ore sa-l confectioneze)…Sportul gorjean e pe maini nepotrivite,e jucaria Psd-ului…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.