RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Carmen Tocală acuză Energia de lipsă de Fair Play

/ 19 martie 2012

Președintele Federației Române de Baschet acuză Energia Rovinari de lipsă de Fair Play în cazul Darby după ce americanul nu va mai participa la All Star Game.

Carmen Tocală a declarat pentru totalbaschet.ro că este o decizie a Energiei care ar putea costa în viitor clubul gorjean: „Nu este fair. Sunt două lucruri distincte, dar probabil, Energia Rovinari nu va avea niciun jucător anul viitor la All Star Game, dacă aceasta este atitudinea lor vis-à-vis de acest eveniment”, a declarat președintele Federației Române de Baschet pentru sursa citată.

Pe de altă parte, programarea făcută de federație echipei gorjene în acest final de sezon neregulat este total defavorabilă Energiei, multe din meciurile echipei fiind reprogramate.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Siiigur,siiigur…ca programarile pe care le-a facut madam si arbitrii pe care ni i-a trimis ( gen Serban din Pitesti) au fost fair… Nu sunt misogin, dar incep sa reevaluez atributele cratitei ! Si sa vedem ce arbitraje o sa ne mai trimita, ca sigur incurcam socotelile cuiva. D-l Ponta s-o mai uita spre Gorj-macar din postura de ,,parinte” al echipei?

  • doar eu spune:

    GRIGORAS, ROSU SI…………. FABIANA DIN SIBIU PENTRU MECIUL CU TIMISOARA! UNDE ESTI, DOAMNA FAIR PLAY TOCALA? CU CINE SE BATE ENERGIA PENTRU PLAY OFF? CU SIBIUL! LA MECIUL CU PITESTI, ARBITREAZA PROBABIL SERBAN DIN… PITESTI! HALA FAIR PLAY, MADAM!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.