RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârciumaru promite noi modernizări ale Complexului Sportiv „Municipal”

/ 11 iunie 2012

Investit de votul târgujienilor cu un nou mandat de primar, Florin Cârciumaru spune că va continua să se implice în modernizarea Complexului Sportiv „Municipal” din Târgu Jiu.

            „Trebuie să luăm în calcul și faptul că, poate, pentru cupele europene, vom avea nevoie de îmbunătățiri la infrastructură. Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le facem este mărirea numărului de locuri de parcare, iar pentru asta ne-am gândit să mutăm terenurile de baschet din actuala locație în zona ștrandului. Trebuie să ne gândim și la terenurile de antrenament și, în scurt timp trebuie să facem ceva și cu suprafața de pe terenul doi, vom lua sinteticul, pe care-l vom duce la Debarcader, și vom pune o suprafață de iarbă naturală”, a declarat primarul Florin Cârciumaru despre îmbunătățirile ce trebuie aduse bazei sportive pentru a asigura echipei de fotbal condiții conforme aspirațiilor.

            Nu doar echipa de fotbal este în atenția edilului târgujian, Cârciumaru luând act și de prezența mare a suporterilor echipei de baschet la meciurile Energiei Rovinari în campionatul Diviziei A de baschet masculin, fapt care l-a determinat să i-a în calcul o extindere a Sălii Sporturilor: „Luăm în calcul și extinderea numărului de locuri pentru spectatori în Sala Sporturilor. Ce este la meciurile de baschet, este nebunie. E clar că ne trebuie mai multe locuri și acestea se pot face pe partea vestiarelor. Vom face un plan în care vom construi o tribună mică și deasupra zonei dinspre vestiare, dar nu ne vom apuca de lucru decât atunci când vom avea toate documetele la punct, cu licitațiile făcute. Să vedem și când este posibil să ne apucăm de lucrări pentru a nu afecta programul sportivilor, poate cea mai bună perioadă ar fi cea de vară, în care sunt câteva luni bune în care nu se desfășoară competiții oficiale ”, a mai declarat Florin Cârciumaru.

            Totuși, prima lucrare ce va începe la Complexul Sportiv „Municipal” este cea de montare a unei piste de tartan la terenul principal, în maxim două luni primarul garantând că noua pistă va fi gata.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Other spune:

    Da ba primare , fa parcari ! Sa vima smecherii cu masinile pana in tribuna ca nu le pot lasa in oras asa cum facem toti !Pai in cazul asta de ce sa mai pui gazon pe terenul doi ? Fa si acolo parcare si pune gazonul pe Dealul Targului , asa faci economie si la apa , ca la intoarcere de la antrenament jucatorii trec Jiul inot si asa fac si baie ! Mai bime darama zidul ala inutil din fata Primariei si maresti parcarea existenta !

  • fan spune:

    il demolam si facem unul ca la Gdansk…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.