RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Cârciumaru promite un stadion cochet la Preajba

/ 12 martie 2010

După ce s-a renunţat la ideea de a construi la Preajba un stadion care să ia locul „Municipal”-ului, Primăria Târgu Jiu este gata să investească totuşi în construirea unui stadion mai mic, dar care să beneficieze şi de o pistă de tartan.

„Vom demara în cel mai scurt timp procedurile de scoatere la licitaţie a lucrărilor de construire a terenului de la Preajba. Va fi un teren cochet, cu vestiare şi doar 200 de locuri la tribune, asta pentru început. Important este că acolo vom construi şi o pistă de atletism din tartan, o pistă de cea mai bună calitate pe care se vor putea organiza competiţii oficiale”, a declarat pentru www.sportingorj.ro primarul Florin Cârciumaru despre noua arenă târgujiană.

Primarul târgujian a mai declarat că zona în care va fi amplasat noul stadion va beneficia de toate utilităţile şi în jurul acestuia, în viitor, ar mai putea fi construite şi alte terenuri de antrenament.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

 • laurentiu spune:

  Si marmota impacheta ciocolata…….

 • eduard spune:

  eu zic nea florine sa faci niste marketuri succes pt prietenu tau si niste magazine senator cu parcare supraetajata……ca nimeni nu are loc in gorj de infectiile succes… si meritul e al tau

 • ion spune:

  Face pe ***.
  BAI CETATENILOR CHEAR ATIT DE PROSTI…, SA VA CONDUCA UN MAFIOT ORDINAR ,CARE PUNEA TARA LA CALE CU MAFIOTUL DE CATALIN VOICU…,VOICU NU O SA AIBA PROBLEME CA MAFIA ESTE MULTA, CE SA MAI SPUN DE CARCIUMARU,INSTITUTIILE SUNT ”PRIVATE” ,CU O MICA SPAGA SA FACUT ALIANTA,JURNALISTI SUNT TOTI LINGAI.
  Word Press,Adevarul,gorjeanul=slugile tov. Carciumarul.Ceilalti sunt toti simpatizanti SI nu numai…
  TOVARASI,ATENTIE LA MINE!…
  ATRIBUTIILE MUNICIPALITATI E SPAGA BAI PRIMARE CAT SE POATE LA GREU SI CIOCUL MIC SI JOC DE GLESNE.
  PE CARE IL DUCE CAPUL,NUMAI DE BINE,CARE NU VAI DE MAMA LUI.
  MERGETI PE MANA MEA,NU TREZITI PROSTI LA REALITATE…
  TOTI MILITIENI , TOTI RATATI CARE AU INTRAT IN PSD SI IN POLITICA AU BANI, PALATE BINE SECURIZATE SI ARME VOI NENOROCITIILOR ,MURITORIILOR CE AVETI !
  PONTA,CARCIUMARU,NASTASE….AU IN SINGE BRENDUL MEU TOVARASI. DACA SE STROFOACA MAI REPEJOR AU SANSE SA FACA NUMAI LUCRURI BUNE CA MINE,CA NORODUL SI PROSTIMEA E…MULTA SI SUNA FRUMOS SOCIAL -DEMOCRAT.
  TOTI POLITICIENI SUNT HOTI,DAR TOTI TOVARASI PSD =MAFIA. DECLARATIE DE PROSTEALA SOCIAL-DEMOCRATA A TOVARASULUI CARCIUMARU. CETAT ENI?DOAR CEI CUNOSCUTI…. LI SE REZOLVA PROBLEMELE,IN SCHIMB CELORLALTI ,NEMULTUMIRILE(MESAJ ELE) LE SUNT STERSE.CU TOATE CA PRIMARUL STIE TOT,CONTINUA CU PROSTEALA SI SFIDAREA.BRAVO LUI CA E SMECHER SI SPAGA MERGE. HAI, PRIMARE, STERGE TOT!CA DAI FALIMENT.UNDE MAI GASESTI AFACERE CA ASTA. TE DERANJEAZA,DATI DEMISIA CA NU TE OBLIGA NIMENI SA MUNCESTI ATIT DE MULT SI DEGEABA.MAI LASA PE ALTUL SA VEDEM FACE CA TINE. EU POATE FAC LA FEL CA ASA MI-AI SPUS CIND AM FOST IN AUDIENTA,DAR SUNT ALTI MAI BUNI,MINT MAI PUTIN,SI POATE AI ESTE FRICA DE VREO LEGE.LA DOMNIA VOASTRA NU ARE NIMENI CEI FACE. CETATENI( CUM VA SPUNE IDOLUL LA TELEVIZOR),AVETI UN PRIMAR CARE NU IA SPAGA DAR E CEL MAI BUN SPAGAR,SUNTETI CEI MAI BUNI. LA CARE AI DAT AUTORIZATI, CUM SA LE DAI AMENZI ,AR FI CULMEA PROSTIEI,CIT A PIERDUT EL PIERZI SI TU. SUNT FOARTE MULTI PROSTITI DE PRIMAR DAR SUNT MULT MAI MULTI SPAGARI CARE SUNT DISPUSI SA DEA SPAGA.NU CONTEAZA PROBLEMELE CETATEANULUI,CA ESTE PERSOANA CU HANDICAP,CA ARE DREPTUL LA…,AUTORIZATIILE II IZOLEAZA PE CEILALTI,SPAGA ESTE FOARTE IMPORTANTA,DOVEZILE SE VAD. SA FIU PERTINENT CU CETATEANUL,ABUZURILE CARE SE FAC DE CETATENI,SE FAC DATORITA PRIMARIEI SI SE INTIMPLA IN TOT ORASUL,DAR SUNT SIGUR CA MAJORITATEA AU DAT SPAGA SI AU AUTORIZATI,CA TOATE CONSTRUCTIILE SI UTILITATIILE INFLORESC CA CIUPERCILE.DAR PRIMARIA IN ZONELE CENTRALE POATE IN RESTUL NU VREA.SI DACA PRIMARIA VREA SA IA MASURI CU ASOCIATIILE IA,IAR PROSTEALA CU AMENZIILE TINE LA CARE NU SUNT INFORMATI,IN ZONELE CENTRALE IA AMENDAT CETATENI!PR IMAR CA…SA TOT AI.ARE BLOG,E SARAC, E SOCIAL DEMOCRAT.E FRUMOASA SOCIAL-DEMOCRATIA DAR SA FIM TOTI LA FEL. ATENTIE… CEI MAI BUNI CETATENI SUNT PUPINCURISTI,MILOGI.
  POLITICA ESTE SUSTINUTA PE INTERES ,FOARTE BINE CARE LE PLACE SPAGA O DA SI ARE BENEFICI,LEGEA E LA GARA PENTRU FRAIERI,INDOCTRINATI VAI DE CAPUL LOR, INSTITUTI VARZA.
  OMUL CONTEAZA PE DRACU ,SPAGA CONTEAZA INTELECTUALILOR….
  CUM NU AM EU FATA DE CRIMINAL SI NU ARE CINE MA CONDAMNA ,CE POTI SPUNE DE FATA PRIMARULUI CA DOAR NU ARE FATA DE SPAGAR CI DE INTELECTUAL,DE NEAM DE LA NEGOMIR.
  DE MAFIE ESTE CLAR NU O SA SCAPAM NICIODATA.
  SUNTETI DE *** TOVARASI PSD-ISTI.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.