RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Weekend negru pentru gorjeni în Liga a 3-a

/ 12 octombrie 2014
Niciuna dintre cele trei echipe gorjene angrenate în lupta din al treilea eșelon al fotbalului românesc nu a reușit în etapa din weekend să-și apropie victoria.

l3       Echipa a doua a Pandurilor a continuat seria neagră a întâlnirilor cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Dacă în sezonul trecut au primit 11 goluri în partidele de la Becicherecul Mic, în sezonul regulat și play-off, de această dată s-au întors acasă cu „doar” trei goluri încasate, e drept, unul venit în prelungiri. Steop, Hodiș și Telescu au înscris pentru victoria cu 3-0 a celor din Becicherecu Mic, iar Pandurii II așteaptă returul pentru a răzbuna acest eșec.

Știința Turceni a făcut și ea un pas greșit deși nu a pierdut în această rundă. Elevii lui Viorel Cojocaru au remizat, scor 1-1, cu ACSO Filiași, și a ratat șansa de a se rupe de ultimele clasate. Lungu a deschis scorul pentru gazde în minutul 32, dar Lupu a egalat cu 7 minute înainte de final, iar Știința este la egalitate de puncte cu ultimele clasate, CS Ineu și Viitorul Craiova, fiecare cu câte trei puncte.Echipa din Turceni rămâne astfel fără victorie în acest campionat, după șapte etape și șase meciuri disputate.

Cea mai neagră înfrângere este cea a Minerului Motru, care a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, partida cu Millenium Giarmata. Sorescu a înscris în minutul 84 singurul gol al întâlnirii, iar motrenii se scufundă în campionat dând semne că și liga a 3-a poate fi o pălărie mare atunci când problemele la club nu sunt rezolvate.

 

Rezultate etapa a VII-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Pandurii II Târgu Jiu    3-0
Ştiinţa Turceni – ACSO Filiaşi    1-1
Minerul Motru – Millenium Giarmata    0-1
FC Hunedoara – ACSVM Craiova 0-0
CS Ineu – Naţional Sebiş     0-2
UTA Bătrâna Doamnă – Minerul Mehedinţi     3-0
Vulturii Lugoj a stat.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.