RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângeri pe linie în Liga a 3-a

/ 30 august 2014
Niciuna dintre cele trei echipe gorjene ce au luat startul în noua ediție de campionat a Ligii a 3-a, seria a IV-a, nu a reușit să obțină ceva din prima rundă, toate pierzând meciurile de debut, fie că au jucat în deplasare, fie că au evoluat în fața propriilor suporteri.

IMG_2715Minerul Motru a fost ghinionista de serviciu în această primă etapă. Fosta divizionară secundă a condus cu 2-1 până în minutul 89, dar a pierdut în cele din urmă primind goluri în minutele 90 și 90+3. FC Hunedoara a deschis scorul la Motru în minutul 5, prin Tecsi, dar Minerul a întors rezultatul în prima repriză grație golurilor înscrise de Fărcășanu (31) și Nicoloff (38). Când Minerul Motru credea că va începe sezonul cu un succes, Pop a egalat, iar coșmarul avea să vină în prelungiri, când Făgărășanu a marcat al treilea gol al hunedorenilor stabilins scorul final, Minerul Motru – FC Hunedoara 2-3 (2-1).

Știința Turceni a început sezonul tot cu un eșec pe propriul teren, scor 1-4 (0-2) cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Steop a marcat de două ori în minutele 7 și 17, iar Nicu Popescu a redus din handicap imediat după reluare, în minutul 46, din penalti. Speranțele gorjenilor s-au stins însă la capătul unei ore de joc, când Telescu a făcut ca scorul să devină 1-3 transformând un penalti. Scorul final a fost stabilit de Zurbagiu, cu 5 minute înainte de final.

Nici Pandurii 2 nu a avut o soartă mai bună, echipa a doua a Pandurilor cedând cu scorul de 3-0 (1-0) în deplasarea de la Millenium Giarmata. Mihuța a deschis scorul în prima repriză (38), Fara a dublat avantajul gazdelor în minutul 71 pentru ca tot Mihuța să înscrie și pentru 3-0 în minutul 82.

Rezultatele primei etape în Liga a 3-a, seria a IV-a:

Minerul Motru – FC Hunedoara 2-3
Minerul Mehedinţi – ACSVM Craiova  2-0
CS Ineu – Vulturii 2009 Lugoj  0-1
Ştiinţa Turceni – Becicherecu Mic  1-4
Millenium Giarmata – Pandurii II  3-0
ACSO Filiaşi – Naţional Sebiş  1-2
UTA Bătrâna Doamnă a stat

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.