RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Arbitrajul a fost șmecheresc”

/ 21 septembrie 2014

După două reprize diametral opuse, Pandurii Târgu Jiu a cedat la limită, 1-2, pe terenul vicecampioanei Astra Giurgiu.

grig astra

Prima jumătate a partdei a aparţinut clar gorjenilor, curgând doar într-o singură direcţie, spre poarta apărată de Silviu Lung Jr. Cu un om în minus pe teren, după eliminarea lui Erico Da Silva, revenit în 11-le de start, trupa lui Grigoraş nu a rezistat atacurilor furibunde declanşate de astrali în partea secundă, în minutul 89 primind lovitura de graţie.

La capătul celui de-al treilea eşec din acest sezon, trimis în tribună de centralul Robert Dumitru, tehnicianul Petre Grigoraş, cunoscut pentru declaraţiile extrem de calculate, a răbufnit, criticând dur maniera de arbitraj: „Meritam victoria, trebuia să plecăm cu trei puncte! Am făcut o partidă frumoasă, nu s-a văzut că am jucat cu un om mai puțin. Dar am suferit pe final, iar experiența jucătorilor de la Astra și-a spus cuvîntul. Arbitrajul a fost șmecheresc, să citez pe cineva de la Astra. Deciziile au fost luate ca cei de la Astra să fie împinși spre poarta noastră. Să îi fie rușine pentru ce a făcut, este jignitor. Dar nu o să se mai uite, știe ce a făcut. Cred că arbitrul a fost rău intenționat, ca să nu spun altfel. Toată banca mea de rezerve trebuia eliminată, nu știu de ce am fost trimis doar eu în tribune. Sînt dezamăgit de atitudinea scîrboasă în care s-a arbitrat. A fost o manieră golănească de arbitraj, toate deciziile au fost împotriva noastră. Ar fi fost bine ca acest spectacol să nu fie stricat de niște imbecili!”, a surprins Petre Grigoraş.

Pentru Pandurii a înscris Momcilovic, în timp ce Joazinho şi Bukari şi-au trecut numele pe lista marcatorilor pentru gazde.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.