RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia rămâne fără victorie în LNHM

/ 7 septembrie 2014
Două etape s-au scurs din Liga Națională de Handbal Masculin, iar Energia nu a reușit încă să spargă gheața și rămâne la cota zero. Nou promovata HC Vaslui s-a dovedit o nucă prea tare pentru băieții lui Andrieș, ceea ce ne face să ne întrebăm ce ar putea să-și propună cu adevărat echipa gorjeană în acest sezon.

După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, Energia a început prost partea secundă. Vasluienii au condus la patru goluri, scor 17-21 în minutul 39, dar Energia a dat impresia că poate reveni. După ce a ajuns la un gol în spatele adversarului, scor 21-22 în minutul 46, echipa gorjeană a capotat din nou cedând în apărare și arătându-și limitele în atac. Speranțe ar mai fi fost pe final, în ultimul minut de joc Energia a revenit la un gol, însă Andrieș a primit o eliminare de 2 minute pentru proteste, iar echipa a mai încasat un gol, iar meciul s-a încheiat cu victoria meritată a oaspeților, aplaudați la final de întreaga sală. Interesant este că Vasluiul pleacă pentru a doua oară victorioasă de la Târgu Jiu în mai puțin de 40 de zile, ceea ce înseamnă că gorjenii n-au recepționat cum se cuvine semnalul de alarmă din meciul amical.

Dacă Andrieș simțea la finalul primei etape că echipa a pierdut printre degete cel puțin un punct la Turda, după meciul cu HC Vaslui de la Târgu Jiu a simțit, cu siguranță, că-i fuge pământul de sub picioare. „Trebuie să ne fie rușine pentru evoluția pe care am avut-o. Toată echipa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Trebuia câștigat acest joc, era primul pe teren propriu în acest campionat și cred că am făcut un meci foarte, foarte slab. Îmi reproșez tot pentru că nu am reușit să câștigăm. E clar că atunci când se pierde e vina antrenorului, împreună cu jucătorii. Am încercat toate variantele în atac, am încercat și variante în apărare… Ce să mai… Îmi este rușine. Trebuie să ne fie la toți, de la mine la ultimul jucător, rușine pentru ceea ce s-a întâmplat pentru că trebuia să câștigăm acest joc”, au fost cuvintele, cu greu găsite de tehnician, cu care a încercat să explice ceea ce s-a întâmplat.

Energia Târgu Jiu – HC Vaslui 25-27 (14-14)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 700

Energia: Șelaru (1 gol), Antonaru, Apolzan (4), B. Mănescu, V. Popescu (1), Kekezovic, Dragnea (1), Halasz, Enache, Dinescu (6), Giotoiu (2), Al. Mănescu, Stankevicius (5), Rodrigues (1), Acatrinei (4). Antrenor: Liviu Andrieș.

HC Vaslui: Marocico, Pralea, Ragea (2), M. Bujor, Cotinghiu, Hagiu (1), G. Bujor (2), Ignat (4), Țuțu (3), Bejinariu (4), Soare (6), Roșu, S. Iacob (3), Stan (2), Anton, Nedelcu. Antrenor: Leonard Bibirig.

Arbitri: Marius Pintea / Marcel Sas. Observator: Valter Dăncescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energyFan spune:

    de vina e andries pt habar n-are de antrenorat, e un mare zeroBARAT si maioreanu pt ca impreuna au adus numai ciurucuri! suntem rasii lumii la handbal si nu numai…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.