RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș rămâne fără victorie în fața Oțelului cu Pandurii

/ 6 mai 2012

Gorjenii sperau să spargă gheața și să obțină ceva în deplasarea de la Galați, Pandurii a cedat cu 2-1 (2-1) și rămâne fără puncte din confruntările cu Oțelul de când Grigoraș a preluat echipa.

Pandurii a început cu câteva surprize din partea lui Grigoraș, care i-a lăsat pe bancă pe Nistor și Lemnaru, în locul lor fiind trimiși pe teren Rusu și Alex Grigoraș. Acesta din urmă a fost și cel care a contribuit la prima reușită a meciului. Alex Grigoraș a profitat de o eroare a lui Sergiu Costin în minutul 12, a pătruns pe partea dreaptă și a întors la 11 metri pentru Maxim, care l-a executat pe Grahovac deschizând scorul pentru Pandurii.

Replica Oțelului a venit destul de repede, Antal a scăpat în careul pandur în minutul 14, a încercat să întoarcă spre Didi, dar a fost blocat de Mingote. Tot Antal putea să profite de eroarea lui Viera din minutul 28, dar șutul său din poziție excelentă a trecut pe lângă poarta lui Mingote. Gălățenii au apăsat pe accelerație în ultimele 15 minute ale primei reprize și pandurii lui Grigoraș au cedat. Mingote a fost pe direcția mingii reluate cu căcâiul de Didi în minutul 37, iar Iorga a ratat și el egalarea în minutul 40, însă golul plutea în aer și avea să vină peste doar un minut. Didi a preluat în careu dintre Rada și Pintilii, iar șutul său la colțul scurt a readus egalitatea pe tabelă, o egalitate care a durat foarte puțin, tot brazilianul fiind cel care a modificat scorul. Oțelul a beneficiat de un corner în minutul 44, Perendija a reluat cu capul în bara transversală, dar balonul a ajuns la Didi, care, cu o reluare pe spate, l-a învins pentru a doua oară pe Mingote.

Șocul celor două goluri primite pe final de primă repriză a încercat să fie trecut de Grigoraș prin introducerea lui Nistor în locul lui Rusu imediat după pauză, dar nici acesta nu a avut prea multe reușite. Pandurii și-a făcut obișnuitul joc de posesie, a dus multe baloane în careul advers, dar finalizarea a fost din nou principala problemă pentru echipa lui Grigoraș. Prima ocazie a reprizei secunde a venit la poarta lui Grahovac în minutul 55, dar șutul puternic trimis de Alex Grigoraș din colțul careului mare a trecut peste buturi. Norocul le-a surâs gazdelor în minutul 60, când Grahovac a reușit să respingă in-extremis de la rădăcina barei un balon centrat de Călin Cristea și deviat nefericit de Rîpă. Maxim și-a făcut suma de ratări și la Galați, în minutul 66 a căutat colțul lung, fără să-l găsească, cu un șut de la 19 metri, iar în minutul 76 a deviat cu capul din 4-5 metri centrarea lui Alex Grigoraș, dar mingea a ocolit din nou poarta gălățenilor. Ratările padure au fost copiate și de Didi, care a ratat incredibil din 10 metri în minutul 83, dar brazilianul își făcuse deja datoria, cele două goluri înscrise de el în finalul primei reprize consființind victoria gazdelor.

Pandurii adună două meciuri fără victorie, pierde un tempo în lupta pentru locul 6 și se pregătește de două meciuri de foc, elevii lui Grigoraș având de înfruntat joi, pe teren propriu, pe FC Vaslui, iar duminică, în deplasare, pe Rapid.

Oțelul Galați – Pandurii Târgu Jiu 2-1 (2-1)

Stadion „Oțelul” Galați, spectatori: 2.500

Au marcat: Didi (min. 41 și 44) / Maxim (min. 12)

Oţelul: Grahovac – Rîpă, Sg. Costin, Perendija, S. Ilie – I. Neagu (min. 52 Filip), Giurgiu – Antal (min. 85 Stromajer), Didi, Iorga – Pena (min. 63 Punosevac). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso (min. 67 Lemnaru) – Voiculeţ, Rusu (min. 46 Nistor), Pintilii – Maxim, Al. Grigoraş (min. 80 Brata), C. Cristea. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Didi (min. 25), Grahovac (min. 82) / Rada (min. 59), Viera (min. 69)

Arbitri: Eduard Ioniţă – Florin Ungureanu, Alexandru Cerei.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.