RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Virgil Stănescu:„Echipa Energiei este foarte ambiţioasă”

/ 24 august 2014

Prezent la Zilele Baschetului 2014, eveniment desfăşurat în acest weekend la Sibiu, fostul internaţional Virgil Stănescu, actualmente preşedinte al Stelei CSM şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Baschet, a recunoscut că trofeul cucerit de Energia  l-a luat prin surprindere, în opinia sa, dorinţa fiind cea care a stat la baza performanţei reuşite de gorjeni.

10527701_699127030141017_3703583857469618605_n

„Echipa Energiei este una foarte ambiţioasă, care a dovedit că poate să facă performanţă. Trofeul câştigat a fost o declaraţie de dorinţă şi orgoliu. Acestă reuşită m-a surprins, aşa cum cred că a surprins pe toată lumea. Energia a plecat cu ultima şansă în Final Four, dar a fost echipa care şi-a dorit cel mai mult”, a spus Virgil Stănescu, într-o declaraţie acordată site-ului nostru.

Stănescu şi-a anunţat în această vară retragerea, la vârsta de 37 de ani. Ultima apariţie pe parchet a acestuia s-a consemnat la All Star Game-ul de la Cluj Napoca. În Europa, Stănescu a debutat în Germania, alături de Opel Skyliners Frankfurt. Pe parcurs, el a mai jucat la Telindus Oostende (Belgia), Turk Telekom Ankara (Turcia), Dinamo Erbașu București, Al Qadisiya (Kuwait), Spartak St. Petersburg, Spartak Primorje Vladivostok, Unics Kazan, CSK VVS Samara (Rusia), Banca Tercas Teramo (Italia), BC Mureş, CSU Asesoft Ploieşti și Steaua București.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.