RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Virgil Stănescu: „Este un meci dificil, Energia nu are o echipă rea”

/ 26 ianuarie 2013

Pivotul Asesoftului, Virgil Stănescu, spune că Energia este o echipă bună, cu jucători talentați, dar în același timp speră ca echipa sa să reușească victoria în meciul de la Târgu Jiu, doar așa aceștia reușind să se mențină în lupta pentru primul loc.

„Este un meci dificil, Energia nu are o echipă rea, are jucători talentați, jucători care pot avea o zi extraordinară. Nu mă sperie nici un jucator de la Energia Rovinari, noi trebuie să ne facem jocul nostru, nu trebuie să îi lăsăm pe ei să ne domine, doar așa cred ca putem obtine victoria. Pentru echipa noastră fiecare meci este important, trebuie să luptăm până la capăt pentru primul loc, cu toate că este foarte greu să o mai opreasca cineva pe CSM Oradea”, a declarat ViSta, în exclusivitate pentru sportingorj.ro.

Meciul dintre Energia Rovinari și Asesoft Ploiești se va desfășura sâmbată, cu începere de la ora 19:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Gabi Pănoiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.