RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „S-au terminat momentele de așteptare”

/ 22 august 2014
La începutul sezonului, Grigoraș cerea răbdare așteptându-se ca echipa sa să-și intre mai greu în joc, însă acum, după patru etape scurse chiar și tehnicianul gorjenilor consideră că s-a ajuns la momentul în care așteptarea trebuie să ia sfârșit și jocul să capete transformarea în bine pe care și-o dorește.

grig cu echipa„Am analizat jocul, greşelile. Am scos în evidenţă puţine lucruri bune, prea puţine în comparaţie cu greşelile făcute. Am încercat la o echipă căzută psihic să le ridicăm moralul alături de preşedintele clubului. A fost un discurs motivator, oamenii sunt alături de noi, şi sper să avem o altă evoluţie sâmbătă. A venit timpul să arătăm ce putem. S-au terminat momentele de aşteptare, ne dorim să câştigăm. Sunt motivaţi, dornici, încearcă destul de agresiv, sper să nu rămână doar la nivel de antrenament. Vreau să văd şi în joc aceeaşi atitudine, determinare, răutate”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.