RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș a renunțat la stranierii veniți în probe

/ 23 ianuarie 2012

Tehnicianul Pandurilor a considerat că jucătorii aduși de conducere pentru a susține probe de joc nu se ridică la nivelul cerut și a declarat că va renunța să-i mai testeze.

„Sper ca în cel mai scurt timp să completăm lotul cu 2-3 jucători care să fie peste nivelul celor pe care îi avem, nu jucători precum cei pe care i-am avut noi acum. Începând de azi nu o să-i mai folosesc pentru că aceștia nu sunt peste ce avem noi și nu are rost să-i mai ținem în continuare”, a declarat Grigoraș care simte nevoia de a mai primi întăriri pentru lotul pe care-l are acum la dispoziție.

Cei trei jucători la care Grigoraș a renunțat sunt francezul Farez Brahmia, sosit în probe de la Racing Club Strasbourg, din liga a V-a franceză, italianul Luisito Campisi, care a evoluat ultima dată la Monza, și de portughezul Sebastiao Nogueira, care a făcut junioratul la Sporting Lisabona, dar care a venit ăn probe de la ultima clasată din prima ligă din Cipru, Ermis Aradippou.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • dan spune:

    condescule gasesti si in azerbadjan in liga 2 cativa jucatori,bucatari sau ospatari…..dar repede ca sunt la oferta…………
    vai de mama voastra condescule,temelescule si parvulescule,macar recunoaste-ti ca nu aveti bani de transferuri si nu mai aduceti toate petardele din liga 5-6..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.