RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dublă de verificare pentru băieţii lui Andrieş

/ 8 august 2014

Echipa de handbal a Energiei va susţine două jocuri de verificare în compania celor de la CS Caraș Severin, după ce partida cu echipa maghiară Oroshazi a picat în ultima clipă.

IMG_9651

În condiţiile în care maghiarii nu au mai avut posibilitatea să efectueze deplasarea la Târgu Jiu, tehnicianul Energiei, Liviu Andrieş, se mulţumeşte cu două jocuri în compania celor de la CS Caraş Severin, echipa din Reşiţa fiind, în acest moment, cel mai la îndemână adversar: „Era mai bun un test cu ungurii, dar în aceste condiții trebuie să ne mulțumim și cu aceste meciuri. Reșițenii nu au pierdut decât 2-3 jucători față de echipa cu care a terminat sezonul trecut, așa că ne așteptăm la niște meciuri destul de tari. Vom juca vineri de la ora 18:00 și sâmbătă de la ora 11:00”, a declarat Andrieș. În plus de acestea, gorjenii vor disputa alte două meciuri amicale, săptămâna viitoare, împotriva unui adversar mai puternic, HC Odorhei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • INa spune:

    Domnule Pănoiu,echipa din Reşiţa se numeşte „Handbal Club Adrian Petrea”.S-auzim de bine!

    • NU stiu cati din Gorj stiau ca echipa resiteana se numeste HC Adrian Petrea. Nici macar cei de la Energia nu au spus ca vor juca cu Petrea… E usor sa criticam! Oricum, e echipa care a preluat majoritatea jucatorilor ramasi de la fosta echipa fanion a Resitei.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.